Forsidebilde SurfersBeach

Lisboa Fly

Fly til Lisboa

Lisboa-reiseguidebanner

Det er mulig å fly direkte fra Norge til Lisboa, men i skrivende stund kun fra Gardermoen. Billettene kan utenfor høysesong fås kjøpt rimelig, men det er ikke den billigste destinasjonen.  En årsak er naturlig nok at flyreisen tar rundt fire timer hver vei.

Fra de fleste byer i Norge er det antagelig KLM via Amsterdam eller SAS via København eller Oslo som vil komme gunstigst ut.

 

Aeroport da Portela i Lisboa

Flyplassen i Lisboa heter Aeroport da Portela og ligger svært sentralt.  Den er moderne og effektiv. Den ble innviet så tidlig som i 1940 og kraftig oppjustert i forbindelse med Expo i 1998. Ved ankomsten finner du alle nødvendige fasiliteter som bank, minibanker, bilutleie, turistkontor, hotellreservasjon og transport.

Avstanden fra flyplassen til sentrum er sju kilometer, og turen koster mellom 100 og 200 kroner med taxi. Takstameteret skal starte på ca. to til tre euro. Flere taxier krever tillegg for kofferter, normalt 10–20 kroner pr. koffert.

Flybusser trafikkerer flyplassen og sentrum jevnlig. Bussene går i tidsrommet kl. 0745–2015 (Aerobus Carris 91). Billetter, som koster kun noen få euro, og kjøpes i bussen.

{googleDir hide_direction_text=1 width=100% height=360 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC
from="Aeroport da Portela, Lisboa, Portugal"
to="Lisboa, Portugal"}

 

------> Reiseguiden om Lisboa fortsetter...

 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.