Forsidebilde SurfersBeach

Lisboa Med barn

Ferie med barn med i Lisboa!


lisboa7-1

Et av verdens største akvarium finner du i Lisboa!  Foto:Reiseplaneten - Bengt E. Olsen

Lisboa er et utmerket reisemål for deg som reiser med barn. Mange hoteller tilbyr gratis ekstraseng for barn under 12 år. Portugiserne selv er barnekjære. Under sommersesongen kan storbybesøket kombineres med hav og strand, ikke langt fra sentrum. I Estoril, ca 22 kilometer utenfor sentrum, finnes en bra sandstrand og utendørsbasseng. På den andre siden av elven Tejo finner du kilometer av sandstrand (Costa da Caparica).

For de shoppingglade så iler vi til med å informere om at Lisboas store shoppingsentre gjerne har egne barneparker med karuseller, radiobiler og andre attraksjoner.

Parque das Nacoes er et naturlig valg når du reiser med barn. Her finner du Oceanario, som er verdens nest største akvarium. Beliggenheten er ved Expo-området, nærmere bestemt Esplanada Dom Carlos.

Kunnskapspaviljongen Ciência Viva er også spennende for barn i alle aldre. Les mer.  Adressen er Rua Gonçalves Ramos, 54 B.

I den store Monsantoparken kan man spasere og nyte de grønne omgivelsene. Indianerparken her er perfekt for barn. Den har mange lekeapparater, og her er muligheter til blant annet hesteriding.

{googleMaps addr="Parque Ecológico de Monsanto, Lisboa, Portugal"
width=100% height=200 zoom=14 addoverview=0}

Dyrehager og (barnevennlig) tyrefekting i Lisboa

Lisboas Zoo, Jardin Zoologico, ligger midt i sentrum. Dyrehagen har en imponerende samling av dyr, delfinshow og annet.  Adressen er Praça Marechal Humberto Delgado.

Tyrefekting arrangeres i Lisboa fra mai til oktober. Hovedarenaen er Campo Pequeno. Tyrefekting i Portugal er mer barnevennlig enn for eksempel i Spania da man ikke tar livet av oksen.  Campo pequeno ligger på plassen med samme navn, Praça de Touros do Campo Pequeno, i gaten Avenida da República.

 

------> Reiseguiden om Lisboa fortsetter...

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 


{fcomments}