Forsidebilde SurfersBeach

London Sport

london wembley

I London kan du oppleve alt av sport og idrett.  Som den verdensmetropol London er, så er dette et sted som jevnlig arrangerer store idrettsbegivenheter, inkludert årvisse hendelser som tennis (Wimbledon), London maraton og store friidrettsstevner.  Men først og fremst er London en fantastisk fotballby!

Fotball i London

Fotball er stort i London. Og uansett hvordan man ser på det, vil London være den største fotballbyen i Storbritannia. De tradisjonelt beste klubbene i London er Arsenal, Chelsea og Tottenham. Men også klubber som Fulham og West Ham er gode.

Uansett hvilken klubb du besøker, vil du oppleve en fantastisk stemning og helt sikkert mange mennesker på tribunen.

Vi anbefaler et fotballbesøk på det sterkeste. Og du behøver ikke være svoren tilhenger av lagene som spiller for å føle gleden med å besøke et av Londons fotball-lag. Det engelske landslaget ligger pr juni 2008 nede på 7.plass på FIFA-rankingen, noe de fleste engelskmenn ser på som en skandale.


 Planlegger du fotball-tur til London? KLIKK HER for tilbud på fotballbilletter!


Hunde- og hesteveddeløp

Hundeveddeløp er stort i England. Prøv Wimbledon Stadion. Hesteveddeløp finner sted på Ascot og Kempton Park. På Ascot er de fineste løpene, men disse går bare i juni.

Rugby i London

Rugby lever fortsatt i beste velgående i England, og Twickienham Rugby Football Club har sin hjemmebane i London. Rugby er en uvant og spennende sport for oss nordmenn.

Golf i London

Golf er stort i hele Storbritannia, og det finnes mange golfbaner i London-området og i nærområdene. På websiden til www.golftoday.co.uk finner du mange forslag. Kanskje kan Coulsdone-banen være et bra alternativ? Her er det litt uformelt, og du får mulighet til å gå en runde for en rimelig penge. Banen ligger sør for London, ikke langt fra Sutton. Klikk her for kart.