Forsidebilde SurfersBeach

Los Angeles Hotell

Los Angeles Hotell

Los Angeles BeverlyHillsHotel

Som verdens underholdningssentrum finnes det naturligvis uendelig mange hoteller i Los Angeles, men de færreste av disse er på listen over USAs rimeligste. Men hotell i Los Angeles er likevel vesentlig billigere enn i for eksempel New York City, hvor det knapt er mulig å oppdrive et sentralt rom til under tusenlappen.



Det skjer så mye i Los Angeles som tiltrekker både forretningsfolk og turister at det som oftest lønner seg å bestille hotellrom god tid i forveien, for å få en anstendig pris i den bydelen du ønsker å bo.

Og akkurat valg av bydel blir like viktig for ditt totale inntrykk av Los Angeles som valg av hotell. Er det sydende folkeliv i sentrum som lokker, kan du prøve å finne et hotell blant downtowns skyskrapere. Vil du ha sol og strender, velger du Santa Monica, og hvis du reiser med barn, vil nok de bo nærmest mulig Disneyland i forstaden Anaheim.

Mange av Los Angeles legendariske hoteller hvor rockemusikere og filmstjerner har herjet, ligger langs Sunset Boulevard i Hollywood, og det gjør også mange av de mest kjente utestedene, restaurantene og nattklubbene.

Vær oppmerksom på at svært få hoteller i USA har frokost inkludert i romprisen, og enda færre har en ordentlig frokostsal.

Og du bør forsikre deg om at rommet har klimaanlegg eller i det minste en vifte. Det å besøke Los Angeles i sommermånedene kan være en hetere opplevelse enn du setter pris på.

 

Følgende hoteller i Los Angeles har fått gode tilbakemeldinger fra sine kunder:

Omni Los Angeles at California Plaza
ligger i 251 South Olive Street, og ble nylig kåret til et Best Values Hotel 2008 med en totalsum på 94.05 av 100 mulige. Dette er et 4-stjerners hotell med 453 rom over 17 etasjer, utendørs svømmebasseng, treningsstudio og egen spa-avdeling. Alle rom har klimaanlegg, trådløs internettilgang, te- og kaffemaskin og kjøleskap.   

Hotel Bel-Air
701 Stone Canyon Road. Dette er et herregårdsaktig luksushotell med bygninger i spansk kolonistil omgitt av frodige hager og innsjøer med svaner, beliggende i det eksklusive boligområdet Bel Air Estates. Hotellet har 92 rom med alle fasiliteter, svømmebasseng, treningsstudio, spa, restauranter og bar. Ypperlig for par på bryllupsreise.

Magic Castle Hotel
7025 Franklin Avenue. Dette er et 3-stjerners hotell med sentral beliggenhet i Hollywood, et par kvartaler fra Walk Of Fame. En enkel frokost er inkludert i prisen.  

Hotellets gjester går også rett inn på LAs kjente Magic Castle Club, en privat nattklubb kjent for å ha celebre gjester og underholdning av magikere. Hotellet har 40 rom, alle med stereo, dvd-spiller, klimaanlegg og trådløs internettilgang. I tillegg får du svømmebasseng, japansk restaurant og bar.  

Villa Delle Stelle
6087 Harold Way. Et lite 3-stjerners designerhotell beliggende mellom Hollywood Boulevard og West Sunset Boulevard. Alle rommene har klimaanlegg, balkong, cd-spiller, dvd-spiller og trådløs internettilgang. Familerom og gratis parkering.

Elan Hotel Modern
8435 Beverly Boulevard. 3-stjerners hotell med 50 rom beliggende i vestre Hollywood. Frokostbuffet inkludert, og gratis vin og ost hver ettermiddag. Alle rom har minibar og safe, trådløs internettilgang, klimaanlegg, treningsrom, spa og massasje.



Spesielle hoteller i Los Angeles!

Turister med spesiell interesse for rockens historie vil helt sikkert ha glede av å bo på et av disse stedene:

The Beverly Hills Hotel er et femstjerners luksushotell som ligger på 9641 Sunset Boulevard i Beverly Hills. Du har garantert sett bilde av dette hotellet på coveret til The Eagles millionselgende album Hotel California. You can check out any time you like, but you can never leave!

Highland Gardens Hotel i Hollywood som er stedet hvor Janis Joplin døde i 1970 (på rom 105), men den gang het hotellet Landmark. Det er fortsatt fullt mulig å bo her til en svært rimelig pris.  

Hyatt West Hollywood Hotel er det legendariske stedet hvor alle rockestjernene bodde på 70-tallet. Led Zeppelin pælmet TVer fra vinduene og kjørte motorsykler ned trappa, og bidro til klengenavnet The Riot House.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.