Forsidebilde SurfersBeach

Mallorca Med barn

Med barn på Mallorca

mallorca katmandu magaluf

Som over alt i Sør-Europa er folk på Mallorca glade i barn, og barn er ikke til bry eller sjenanse verken på restauranter eller i finere butikker. Barnevogn går fint i turistbyene, men er ikke spesielt praktisk i de gamle kvartalene i byene, med sine brosteinsgater.

Det kan også være vanskelig å få med seg barnevogn (eller rullestol) inn på mange hoteller, musèer og restauranter som ikke har tilrettelagt for dette.



Takket være kort avstand til flotte strender og store friarealer er Mallorca en ideell øy å ta med seg barn til. Mange varianter av golf er dessuten tilgjengelig for barn i tillegg til en rekke andre aktiviteter.  Bildet viser klatreanlegget ved "Katmandu" i Magaluf. Katmandu-anlegget er forøvrig også kjent for sine "opp-ned-hus".  Sjekk vårt fotogalleri om Mallorca!

Husk at Mallorca kan være svært varm om sommeren, og solen er sterk. Du må være påpasselig med å smøre barna med solkrem og ha med nok drikkevann når dere er ute og går.

Temaparker, dyreparker og vannparker på Mallorca

Aqualandia/El foro de Mallorca – Binissalem

Dette er alle barns paradis. Parken har åpent fra mai til september.

Nemo Submarines

I Magalluf finner du en spennende attraksjon som viser deg verden i havet. Ved hjelp av en miniubåt blir du tatt med på en ekspedisjon under vann. NB! Dette er ganske dyrt! Adressen er Carrer Pedro Vaquer Ramis. Mer informasjon.

Aquacity – S’Arenal (Platja de Palma)

Dette er et av verdens største vannland. Her er det også en liten dyrehage. Følg Palma-S’Arenal-motorveien fra Palma og du vil se skilter til vannlandet. Stedet holder åpent fra mai til og med september fra kl. 1000 til 1700. Det er også åpent i oktober, men da er det stengt på lørdagene.

Marineland på Mallorca

Marineland er en park med delfiner, sjøløver og oppvisning i perledykking. Du finner Marineland på veien mellom Palma og Palmanova, nærmere bestemt ved stranden Calvias Costa d’en Blanes. Adressen er Garcilaso de la Vega, 9. Kjører du bil, ta motorveien mot Andratx. Marineland er bare ti minutter fra Palma. Det går også busser fra Placa Espanya i Palma by, (linje 102, 103, 104, 106, 107 og 111).

Auto-Safari – Cala Millor

Dette er en safaripark der du kjører blant de ville dyrene. Her finner du sjiraffer, sebraer, apekatter, elefanter osv. Du må ha med bil (leiebil) for å få utbytte av parken. Adressen er Carretera Porto Cristo-Son Servera. Parken holder åpent hele året.

Acuarium de Mallorca – Porto Cristo

I selve Palma by finner du et mindre akvarium som har eksotisk fisk som piraja og elektriske åler. Akvariet ligger rett ved siden av Coves de Drac i gaten Carrer Vella. Det holder åpent hele året, men det er begrenset åpningstid i perioden november til mars.

Minigolf på Mallorca

Det finnes minigolfbaner over hele Mallorca, men den kanskje aller flotteste ligger i Palma Nova, ikke langt fra Palma by. Minigolfanlegget heter Palma Nova Golf Fantasia, og det er baner med kunstige vannfall, grotter og tropisk hage. Anlegget huser hele tre forskjellige baner.

Du kan med andre ord spille 54 hull hvis du ønsker. Gateadressen er Carrer Tenis 3 i Palma Nova. Banen har åpent hele året fra kl. 1030. Den stenger kl. 1800 med unntak av helgen, da den stenger kl. 2000.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

 

------> Reiseguiden om Mallorca forstetter..