Forsidebilde SurfersBeach

Mallorca Hotell

Du finner alle slags typer overnatting på Mallorca, fra kostbare og overdådige 5-stjerners all-inclusive hoteller til enkle og rimelige bed-and-breakfast-alternativer, og Prisnivåene på hoteller i samme kategori varierer omtrent like mye avhengig av faktorer som beliggenhet, høysesong, og om det er hverdag eller helg.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Uansett vil vi anbefale å bestille så tidlig som mulig. Forsøker du å bestille hotell når du først ankommer Mallorca, og spesielt gjelder dette i høysesongen juli og august, så vil du antagelig få store problemer med å finne noe som helst av ledige rom til en grei pris. Mallorca tar imot rundt 10 millioner turister årlig, og de aller fleste kommer i løpet av sommermånedene.

Reiser du til Mallorca på chartertur, kan du regne med å få et forholdsvis nytt og rent hotell nær en strand. Siden mange av hotellene stenger i lavsesongen oktober-april, er slitasjen mindre enn på helårshotellene.

Norske charteroperatører har en rekke hoteller i forskjellige kategorier over hele Mallorca, og da spesielt rundt på de forskjellige badebyene. Ønsker du å bo lenger inne på øya eller Palma by så foreslår vi at du klikker på vår banner over.  Her får du tilgang til alle hoteller på Mallorca!

Noen forslag på anerkjente hoteller på Mallorca er:

Hotell i Palma Nova/Magaluf

Hotel Hotetur Vistanova kombinerer det å være rimelig og det å få gode tilbakemeldinger fra gjester. Hotellet ligger nært strendene til Palma Nova og Magaluf og tilbyr dessuten basseng hvis du en dag vil stå over strandbesøket. Profesjonelle ansatte hjelper deg gjerne med informasjon om utflukter og annet på Mallorca.


reisemannReiseplanetens anbefaling!

Rett ved stranden på Palma Nova (eller Calvià om du vil) finner du det helt spesielle firestjernershotellet Sol Beach House Cala Blanca. Dette hotellet får strålende tilbakemeldinger fra sine gjester. Innendørs svømmebasseng er tilgjengelig hvis værgudene slår seg vrang eller du reiser hit utenom den varme årstiden.  Sol Beach House har selvfølgelig eget svømmebasseng ute også, selv om du kun befinner deg noen harehopp unna stranden og havet. Hotellet byr på en fantastisk frokost og en helt egen sjarme og stil.  Mye valuta for pengene på Sol Beach House Cala Blanca.  Adressen er Carrer Duc Estremera, 16.


Hotell i Alcudia (Mallorca)

Hotel More er et 3-stjerners turisthotell i Alcudia som gir mye for pengene. Alcudia ligger ca 50 km fra Palma og en typisk famliefavoritt er Hotel More.  Dette er et meget rimelig uten at du skal mangle noe for at ferien skal bli vellykket.  Og tilbakemeldingene fra andre gjester er topp.

Er du kresen på mer luksus så sjekk ut Hotel Cas Ferrer Nou Hotelet, og hotellet får ekstremt gode tilbakemeldinger.  Til å være firestjerners hotell så dessuten prisene overraskende lave, så du får med andre ord valuta for pengene.  Herlig frokost og perfekt beliggenhet i Alcudia.

Hotell i Cala Millor

I gaten Cala Binicanella ligger Hotel Voramar rett ved flott hvit sandstrand. Jacuzzi, tyrkisk bad og mye annet er tilgjengelig på hotellet, i tillegg til en av Mallorcas flotteste strender.

Hotell i Cala d'Or

Vi anbefaler Hotel Cala D'or Santanyi.  Et kjempeflott 4-stjernershotell med i underkant av 100 rom, og som har bar, boblebad, basseng og treningssenter. Flotte tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Et serviceinnstilt personale hjelper deg med utflukter og annet. 

Hotell i Pollenca

Ønsker du hotell i Pollenca-området kan Son Brull være et godt alternativ. Hotellet eller rettere sagt den storslagne villaen med 25 rom gir deg alt du kan behage. Her er det også muligheter til å spille golf.



Spesielt hotell på Mallorca

I Manacor finner du hotellet La Reserva Rotana som er et 5-stjerners luksushotell som ligger i en omtrent 400 år gammel bygning. Golfbane er naturligvis tilgjengelig og mat inntas på hotellets restaurant som er av Mallorcas aller ypperste.

For spesifikke hotell-tips om Palma by henviser vi til egen reiseguide.