Forsidebilde SurfersBeach

Mallorca Leiebil

Leiebil på Mallorca

Leiebil i Mallorca er rimelig og det er enkelt å kjøre rundt på øya. Alle de store utleieselskapene som Avis, Europcar og Hertz finnes på flyplassen, men hvis pris er viktig, bør du definitivt sjekke de lokale selskapene også. Bare sørg for å ha forsikringene i orden.



Leiebil AEGJØR ET LEIEBILKUPP NÅ!

Reiseplaneten samarbeider med AutoEurope.  En  av verdens største og ledende aktører på leiebiler.  Dette er stedet du gjør et leiebilkupp!  Ingen avbestillingsgebyr og gratis telefonsupport 24 timer i døgnet!


Leiebil gir deg en fleksibilitet som kan være med på å berike ferien betydelig. Mallorca har mange perler som er mindre turistinfisert enn de tradisjonelle turistdestinasjonene. For deg som bor i Palma vil dessuten mange flotte strender friste med sin beliggenhet mindre enn 30 minutters kjøring fra byen.

Mallorca er ikke større enn at du fint kan utforske store deler av øya i løpet av noen dager med leiebil. Husk imidlertid at i høysesong kan trafikken på smale fjellveier og kystveier være rimelig stor og at det heller ikke er enkelt å skaffe leiebil hvis du ikke bestiller i god tid.

Det er en rekke severdige byer og attraksjoner du bør avsette tid til å besøke hvis du har tid. Foruten landsbyer og steder nevnt under bli kjent på Mallorca og turist på Mallorca kan vi nevne Mallorcas berømte kalksteinsklipper som du finner over hele øya. Mest kjent er kanskje Coves d'Arta som ligger nordøst på øya. Her finner du grotter av enorm størrelse og en mengde stalaktitter og stalagmitter.



Nordvest på Mallorca finner du Mirador de Ses Animes som er et fantastisk sted å nyte utsikten over Mallorca og havet. Opprinnelig var dette tårnet en del av forsvaret av Mallorca og for å komme til topps må du klatre til fots opp en trang trapp. Turen bør kombineres med et besøk til den lille innlandsbyen Esporles innover på øya. Her unnslipper du turistmaset og kan slappe av på koselige restauranter og la deg sjarmere av dagliglivet på Balearene.