Forsidebilde SurfersBeach

Malta Fly

Fly til Malta

Malta reiseguidebanner

Det er slett ikke slik at det kryr av direkteruter mellom Norge og Malta med rutefly.  Om det er noen I det hele tatt, så er sannsynligheten stor for at det kun er sommerruter. Men med en mellomlanding er alternativene allikevel mange.  For eksempel flyr Lufthansa daglig via Frankfurt, med greie priser. Total reisetid er ca. 5,5 timer.

Et annet alternativ er selvsagt en 7- eller 14-dagers chartertur. Flere charteroperatører tilbyr turer i sommerhalvåret, og du kan velge mellom bare flyreise eller pakketur med hotell.

Malta er EU-medlem og inkludert i Schengen-området, men vi anbefaler uansett å ha med gyldig pass. Visum er ikke påkrevd for norske statsborgere.

Flyplassen på Malta

Det er bare én flyplass på Malta, og den ligger en halv mil sør for hovedstaden Valletta. Den har bare én terminal, og har heller ikke mange avganger i timen, men du finner det du har behov for av butikker, spisesteder, turistinformasjon, bilutleie, minibank og vekslingskontor. Mer informasjon.

Busslinje 8 går hvert 20. minutt utenfor ankomsthallen inn til Valletta, og turen tar 20 minutter og koster 5 kroner. Tar du Air Malta direkte fra Oslo, har dessverre siste buss allerede gått når du lander. En taxi vil koste deg fra 100 kroner og oppover, avhengig av hvor på øya du skal. Kjøp billett i ankomsthallen til din destinasjon og ta den med ut til sjåføren.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.