Forsidebilde SurfersBeach

Manchester Sport

Fotball i Manchester
Her er det absolutt ingen konkurranse. Fotball er religion, Old Trafford er det helligste tempel, Manchester Uniteds mektige manager Alex Ferguson er Gud, og hans utvalgte spillere er disiplene. Nevner du på en pub at du er nordmann, vil antakelig en eller annen jovial herremann rope "Solskjar!", gi deg en bamseklem og spandere en pint. Med mindre du har forvillet deg inn på en Manchester City-supporterpub, da vil de antakelig heller gi deg en kald skulder. Det er noen år siden Åge Hareide spilte på Manchester City nå.

Det er fort gjort å glemme at Manchester faktisk har to toppserielag, og hvis du har tenkt deg på fotballkamp, er det vanligvis lettere og billigere å gå på en av hjemmekampene til Manchester City i stedet for Manchester United.

Drømmer du om å se Manchester United mot et av de andre storlagene som f.eks. Liverpool, Chelsea og Arsenal så skal du vite at disse kampene selges ut lang tid i forveien. Og svartebørsbilletter selges til mange tusen kroner.  På kamper mot mindre lag, for eksempel Portsmouth eller Reading, er det derimot større sjanse for å kunne få billetter til en anstendig pris, også på selve kampdagen.

På Uniteds hjemmebane Old Trafford arrangeres det naturligvis guidet omvisning, som starter hvert tiende minutt. Denne inkluderer besøk i klubbens museum. Manchester Citys hjemmebane Manchester Stadium har også omvisninger, og til en billigere penge.

fotball
  Planlegger du fotball-tur til Manchester? KLIKK HER for tilbud på billetter!

Golf i Manchester
Golfinteresserte kan ta kontakt med Manchester Golf Club, en 18-hulls bane med green fees fra 350 kroner per runde på ukedager. Mer informasjon om golf i Manchester her.