Forsidebilde SurfersBeach

Milano Sport

Sport i Milano

milano sansiro3

Milano er først og fremst fotball, eller calcio som italienerne kaller sin fotballserie, takket være byens to store giganter og rivaler, AC Milan og Internazionale, eller Inter Milano som mange sier. Begge disse lagene spiller sine hjemmekamper på samme stadion.



Fotball i Milano

Fotballstadion heter Giuseppe Meazza stadion når Internazionale (Inter) spiller. Når AC Milan tar i mot motstandere skjer det på samme bane, men nå med navnet San Siro. Banemålene er 105 x 68 meter.

Det er en fantastisk stadion som byen Milano har, og den tar mer enn 80.000 tilskuere (ca 85.700).  Det er forholdsvis greit å få tak i billetter, forutsatt at det ikke er byderby eller et av Milano-lagene møter storlagene Roma eller Juventus.  Adressen er Via Piccolomini 5, som er et stykke vest for Milano sentrum.


Reiseplaneten redDu kan kjøpe billetter til fotballkamper i Milano trygt og rimelig her!


Motorsport i Milano

Nord for Milano finner du Monza som alle ekte motorinteresserte kjenner som sin egen bukselomme. Her kommer fanatiske Ferrari-supportere fra hele verden, og ultra-fanatiske italienere for å beundre og heie på favorittikonet (Ferrari) og bilmerkets kjørere. Formel 1 arrangeres her hvert år, i tillegg til at racingbanen arrangerer en hel rekke andre løp.


flybilletter reiseplaneten 2

Her er de billigste flybillettene til Milano - Sjekk ut vår lavpriskalender!
bestbuy


 

Golf i Milano

Det er nok av muligheter for golf-fantaster i og rundt Milano. Avstanden til gode golfbaner er kort og det finnes en rekke alternativer. En av de mest fascinerende golfbanene tilhører Tolcinasco Golf klubb som har tilhørighet i en 1500-talls slott. I Brianza-regionen utenfor Milano finner du Brianza Country club og Molinetto Country club som også ligger rett utenfor Milano by.

Reiser du til Como-sjøen eller Garda-sjøen vil du også finne flere bra golfbaner. Se detaljer for forespørsel om golf i Milano på www.milanogolf.com

Den beste banen er imidlertid Milano Golf Club, som ofte er rangert blant Europas 10 beste baner. Den ligger i Parco di Monza, rett ved siden av racingbanen i Monza.

Annen sport i Milano

Milano er et eldorado for sportsinteresserte. Det er kort vei til fjellene for alpine øvelser. Byen formelig kryr av tennisbaner, du har fantastiske fasiliteter for å se hestesport (trav og gallopp) og vannsportsaktiviteter gjøres ved innsjøene Comosjøen eller Gardasjøen.

Du kan faktisk også se ishockey. Milano har et lag, HCJ Milan Vipers, som spiller i øverste serie.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.