Forsidebilde SurfersBeach

Mumbai Hotell

De aller fleste turistene velger å bo i Colaba, den sørligste spissen av Mumbai. Her finner du alt fra Indias flotteste luksushoteller, med rompriser til tusenvis av kroner natten, til enkle herberger med sovesal for et par tiere. Du finner også gjestehus med rom inkludert egne bad og klimaanlegg til rundt 150 kroner natten.

Vær oppmerksom på at uttrykk som luxury, comfort og resort sitter svært løst i mange hotellbeskrivelser i India, så ikke ha for store forventninger. Et hotell med navn som for eksempel Imperial Palace Hotel kan vise seg å være et skittent, forfallent pensjonat uten bad eller klimaanlegg. Prisene er vanligvis langt lavere om du tropper opp i resepsjonen selv uten å forhåndsbestille, enn dersom du forhåndsbestiller hos en agent eller på Internett.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Følgende Mumbai-hoteller har fått strålende tilbakemeldinger fra sine gjester:

Hotel Fariyas

Arthur Bunder Road, Colaba
Fariyas ligger sentralt til like ved shoppingdistriktene, skipsterminalene og Gateway To India. Hotellet har svømmebasseng og treningsstudio, egen restaurant og bar. 87 rom med alle fasiliteter.  Les mer.

Sun n Sand Hotel Mumbai

39 Juhu Beach
Dette er et butikkhotell som ligger i et boligdistrikt ved byens mest populære strand, Juhu. Hotellet har svømmebasseng, treningsstudio, skjønnhetssalong og businessenter med gratis internett. 120 rom, alle med minibar/kjøleskap, klimaanlegg, safe og TV. Les mer.

Orchid Hotel

70 C Nehru Road
Det 5-stjerners Orchid Hotel ligger like ved innenriksflyplassen og er ypperlig for stopovers eller hvis du skal rekke et tidlig morgen-fly. Hotellet har treningsstudio og svømmebasseng på taket, og alle rom har selvsagt klimaanlegg, minibar, internettilgang, kaffetrakter og TV.  Les mer.

Ascot Hotel

38 Garden Road, Colaba
3-stjerners og 3-etasjes hotell i en ypperlig beliggehet i Colaba, nær barer og restauranter og Gateway To India. Store og rene rom med klimaanlegg og safe. Beskrives av gjester som en stille oase i en støyende by. Les mer.

The Resort

Aksa Beach, 11, Madh Marve Road, Malad (vest).
Det er et fredelig og enkelt resorthotell ved Aksa Beach, med stort svømmebasseng, treningsstudio, restaurant og bar. Alle rom har klimaanlegg og minibar, svært hjelpsomt personale.  Les mer.



Spesielt hotell i Mumbai

The Taj Mahal Palace & Tower
Apollo Bunder, Mumbai 400
Hotellet åpnet i 1903 og er et flott arkitektonisk verk. Det har en rik historie ikke minst hva gjelder listen av celebre gjester de har vartet opp. Hotellet ligger sentralt til ved Gateway of India, med en flott utsikt over Det Arabiske Hav. Hotellrommene er velutstyrte, og fasilitetene mange. Skulle dette bli i dyreste laget, kan lunsj eller middag i en av de mange restaurantene være et godt alternativ.

(Taj Mahal Hotel ble en periode stengt som følge av terrorangrepene i november 2008, men gjenåpnet allerede i desember 2008, med mye sterkere sikkerhetstiltak.)