Forsidebilde SurfersBeach

Napoli Hotell

De fleste turistklassehotellene i Napoli ligger i området rundt jernbanestasjonen og den gamle bydelen Spaccanapoli, siden det stort sett er her turistene ankommer. Herifra har du også lett adgang til shoppingområdene og til havneområdene.

Alternativt kan du bo i det atskillig mer eksklusive Santa Lucia-distriktet, der de fleste luksus- og forretningshotellene ligger.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Disse hotellene har fått de beste tilbakemeldingene fra sine gjester:

Costantinopoli 104
Via Santa Maria di Costantinopoli 104.
Et lite og svært hyggelig hotell beliggende i en gammel herregård ved Piazza Bellini i byens historiske Spaccanapoli-distrikt. Stille og rolig til å ligge så sentralt, i nær gangavstand til barer og klubber. Store, lyse rom med klimaanlegg. 

Royal Continental Hotel
Via Partenope 38–44.
Moderne 4-stjerners hotell med over 400 rom. Terrasse og basseng på taket, på havnepromenaden med utsikt mot Napolibukten. Alle rom er lydisolert, og har klimaanlegg, tv, safe og internettilgang.

Hotel Palazzo
Via Alabardieri 38.
Lite 4-stjerners butikkhotell med 33 rom i god beliggenhet, mellom det historiske sentrum og havnen. Rommene er lydisolerte mot trafikkstøy og har minibar, safe, internettilgang og tv.  
 
Hotel Correra 241
Via Correra 241.
Ekstremt fargerikt 3-stjerners hotell med bare 12 rom, bortgjemt i en trang sidegate til en av de fremste shoppinggatene i Napoli sentrum. Et kvarters gange til havnen. Rimelig og rent, og betjeningen hjelper deg gjerne med å arrangere utflukter. 

Chiaja Hotel de Charme
Via Chiaja 216.
Lite 3-stjerners hotell med 27 rom i svært sentral beliggenhet i en shopping-/gågate i sentrum, like ved Piazza dei Martiri og Cafe Gambrinus. Rommene er enkle, men har klimaanlegg og utsikt mot gågaten (da med endel støy) eller stille rom mot bakgården.