Forsidebilde SurfersBeach

New York Shopping

Shopping i New York

newyork applestore

New York City har alt, uansett produkt og uavhengig om du er en svoren fantast av markeder, stormagasiner eller spesialbutikker. New York City er i tillegg et motesentrum med noen av de ypperste designerne og trendsetterne i verden. I alle deler av Manhattan finnes det gode shoppingmuligheter. 



Sammen med London og Paris er New York City shoppernes paradis. Til tross for at byen er full av attraksjoner, er det kanskje likevel shoppingen som er den største attraksjonen.

Som nevnt kan du få kjøpt alt, men det er likevel noen produkter der det er enklere å gjøre gode kjøp enn andre. Utvalget av klær er utrolig stort, og mange merkevarer selges rimelig. Og i New York får du alle størrelser, så enten du veldig høy, lav, tykk eller tynn, finner du noe som passer. Elektriske produkter eller datautstyr er andre eksempler på produkter der du kan gjøre gode kjøp. Musikk og bøker er også produkter der du kan gjøre kupp.

5th Avenue er motegaten. Gå 5th Avenue fra Midtown, forbi Times Square og opp mot Central Park, og du ser butikker som Louis Vuitton, Prada og Hugo Boss, eller skyskrapere som Trump Tower med fasjonable butikker, varemagasiner som Bergdorf Goodman og Saks eller spesialbutikker som The Apple Store oppe ved Central Park. NB! H&M har etablert seg med en gigantisk butikk ved 51st Street og 5th Avenue.

Markeder og spesialbutikker i New York

For markeder og spesialbutikker bør du ta turen til Soho. Her finner du designerbutikker, gourmetmatbutikker og gatemarkeder. Ikke minst bør du forsøke Canal Street, som skiller Soho fra TriBeCa. Er du på jakt etter billige elektroniske artikler, så får du det her. For moteløver, og først og fremst moteløver under 40, så sjekk gatene mellom Thompson Street og Broadway.

Er du på jakt etter shoppingsentre og varemagasiner, foreslår vi Macy's, som muligens er verdens største forretning, selv om Macy's kanskje mer er en attraksjon enn der du faktisk handler? Har du god råd, så besøk Barney's ved Madison Avenue og 61st Street. Hvert annet år har Barney's store oppryddingssalg. Sjekk hjemmesiden deres om det er salg når du kommer på besøk.

Outlet-butikker finner du flere av i New York. Den best bevarte hemmeligheten som ikke er en hemmelighet heter Century 21. Adressen er 22 Cortland Street ved finansdistriktet og Ground Zero. Her er det til tider mye folk, men du får merkevarer til svært gode priser.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.