Forsidebilde SurfersBeach

New York Med barn

Med barn i New York

newyork museum of natural historic

New York City er kanskje ikke den første byen du tenker på når det gjelder å ta med barn. Det bør det være. For å ta det negative først: Flyturen til New York er lang og kan være slitsom for barna, i alle fall for de minste. De aller fleste barn kjeder seg raskt under lange shoppingturer, og New York oppmuntrer jo til shopping. Oppturen er at enkelte av mega-butikkene i New York er mer lik tivolier og underholdningsscener enn tradisjonelle butikker.



Og så over til det rent positive. Det finnes tusenvis av restauranter som barna vil elske, og du har aktiviteter til lands, til vanns og til værs som gjør turen minnerik for både store og små. Og i tillegg er det mange fantastisk flotte museer med utstillinger som barn simpelthen vil elske.

Her kommer en fem-på-topp-liste for barn som du enkelt kan utvide ti ganger til. Så mye er det nemlig å gjøre i New York City:

1 Central Park.
Denne grønne oasen er et fantastisk fristed for barn i alle aldrer. Her er det mye å se på, også en populær dyrehage i tillegg til et stort folkeliv. Om sommeren er parken ypperlig for en piknik.

2 Empire State Building.
King Kong fascinerte hele verden med sin berømte klatring til topps i denne fantastiske skyskraperen. Du kan også ta turen til topps. Spennende og med en fantastisk utsikt over New York.

3 Children's Museum of Manhattan.
Fem etasjer med interaktive utstillinger for barn, fra de minste til de store. Her er fantasiverdener, utallige aktiviteter og mange spennende utstillinger. Du finner museet ved 212 West, 83rd Street, ved Broadway.

4 Dyrehagen i Bronx (Bronx Zoo)
Dette er den største og beste dyrehagen i hele USA. Bronx ligger ikke langt fra Central Park. I denne dyreparken ser du dyrene i et autentisk miljø, med fjell, stepper og tropisk skog. Skal du bare besøke én dyrehage de neste tjue årene, så er dette den riktige å velge.

5 American Museum of Natural History
Alle skolebarn i New York besøker dette fantastiske museet flere ganger, og ikke uten grunn. Her er det en fantastisk dinosaurutstilling, stor krypdyrutstilling og en tankevekkende indianerutstilling. I tillegg kommer stor lunsjsal med buffé og selvbetjening av iskrem. [se bildet først i artikkelen]

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.