Forsidebilde SurfersBeach

New York Leiebil

USA er bilens hjemland, og det er mange som ønsker å besøke andre steder enn New York, men samtidig ha byen som base. Leiebil er rimelig i USA, ja faktisk veldig billig sammenlignet med skandinaviske priser. I tillegg er det gode veier, godt skiltet og billig bensin.


KLIKK HER! Størst og best på leiebiler!

  Gjør et Leiebilkupp nå!


Du kan leie bil på flyplassene eller flere steder på Manhattan. Av steder vi anbefaler å besøke med leiebil fra New York er:

New Haven (81 miles eller 130 km)

New Haven med historie fra 1638 er stedet der det verdensberømte universitetet Yale holder til. Museet på Yale har mange attraksjoner, ikke minst en Gutenberg-bibel. Stedets maritime historie er fascinerende, og området byr på mange flotte hus, skip og ikke minst butikker. New Haven er roligere og mer sjarmerende enn mye annet du opplever i USA. Reisen fra New York tar i underkant av to timer med bil.

  Klikk her for utskriftsvennlig kart med detaljert kjørebeskrivelse fra New York City til New Haven.

Philadelphia (94 miles eller 152 km)

Philadelphia spilte en stor rolle i dannelsen av det moderne USA. Ikke minst gjelder det attraksjonen «Liberty Bell». Denne klokken ble brukt til å ringe med hver gang et slag ble vunnet av patriotene i revolusjonskrigen. Andre hovedattraksjoner er The Philadelphia Museum, som inneholder kunstgjenstander fra hele verden, og som dekker tidsepoken fra Kristi fødsel til i dag. Fairmount Park, som er verdens største kunstige bypark, er en annen attraksjon. Parken har dessuten dyrehage og mye annet. Reisen tar ca. to timer med bil.

  Klikk her for utskriftsvennlig kart med detaljert
kjørebeskrivelse fra New York City til Philadelphia.

Boston (217 miles eller 348 km)

I likhet med Philadelphia er Boston viktig med tanke på amerikansk historie. Boston har dessuten utviklet seg til å bli en sjarmerende by som er rik på kultur og nyskapende næringsliv. Denne byen kan faktisk minne litt om europeiske byer, og egner seg godt for spaserturer. Kombiner bybesøket med spaserturen kalt «Freedom Trail» som tar deg gjennom 16 historisk viktige turistattraksjoner. Reisen fra New York tar ca. fire timer med bil.


  Klikk her for utskriftsvennlig kart med detaljert kjørebeskrivelse fra New York City til Boston.

Internasjonalt førerkort

Internasjonalt førerkort er en oversettelse av ditt norske førerkort. Internasjonalt førerkort er et papirhefte i A6-format med grått omslag og hvite sider.

Enkelte land i Europa krever fortsatt et internasjonalt førerkort i tillegg til ditt nasjonale førerkort. Skal du leie bil utenfor Europa anbefales det å alltid ha med internasjonalt førerkort. For mer informasjon besøk nettsiden til NAF (Norges Automobilforbund).