Forsidebilde SurfersBeach

Palanga Hotell

Hotell i Palanga

Det er ikke vanskelig å finne seg et greit hotellrom i Palanga, med unntak av noen hektiske sommeruker når byen står på hodet på grunn av ferieglade mennesker. Fortrinnsvis kommer sommerferieturistene fra Litauen og Russland. Men stadig flere turister fra andre steder i Europa har oppdaget denne hyggelige strandbyen, og med det gitt et ekstra press på hotellene i høysesongen.

Forøvrig finnes det her hoteller nok, og du finner nok et som passer dine behov, uansett prisnivå og type hotell du er ute etter.  Men husk at topp moderne Europeisk standard og design på interiør ikke er enkelt å oppdrive.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Palanga er en liten by, og du behøver derfor ikke tenke alt for mye på hvor du skal bo i byen. Det er kort avstand til strand og hovedgate nær sagt uansett hvor du slår deg ned. Er du på jakt etter fest, og tåler litt støy, så finn et hotell i - eller i umiddelbar nærhet - av gågaten J Basanavicius. Det er nemlig her 98 % av alt utagerende uteliv foregår i Palanga.

Reiser du på absolutt økonomiklasse er det bare å ta kontakt med en av de mange konene som tilbyr privat rom for leie.  Du finner disse mest sannsynlig i hovedgaten på dagtid. Men selv om det er utrolig billig, så behøver det ikke være mye valuta for pengene. Be alltid (!) om å få se på rommet før du betaler eller avtaler kjøpet.


Et naturlig førstevalg på overnattingssiden i Palanga er:

Hotel Palanga 5star

Dette 5-stjerners hotellet ligger i Birutės Alėja 60, ikke langt fra den botaniske hagen, og rimeligere er det vanskelig å overnatte på et luksushotell i vår verdensdel. Her får du også spa-avdeling og panoramautsikt over havet, samt alt av fasiliteter.

Les mer om Hotel Palanga og finn garantert beste pris!


Andre utvalgte hoteller i Palanga:

Villa Gamanta Palanga 3star

Noe helt spesielt er kanskje ikke Villa Gamanta Palanga, men at det er annerledes enn tradisjonelle hoteller er helt sikkert. Hotellet er snarere som et stort hus, beliggende i Baltijos Aikste 12, ca en kilometer fra sentrum av Palanga. Dette huset byr på hyggelige gjesterom i en svært så hjemmekoselig atmosfære. Fasiliteter som kabel-TV, mikrobølgeovn og tilsvarende er en selvfølge. Hotellet rangeres med 3-stjerner og er et ypperlig valg for den som vil reise billig. Noen få hundre kroner rommet per natt gjør at du får valuta for pengene.

Les mer om Villa Gamanta Palanga og finn garantert beste pris!

Gabija Hotel Palanga 4star

Gabija er et populært firestjerners hotell som ligger i gaten Vytauto 40-S Dariaus-S Gi. Rommene er moderne innredet og det er alltid deilig at det finnes "ikke-røyke-rom" i gamle østblokkland. Hotellet tilbyr spa og massasje, du finner svømmebasseng, fitness-rom og jacuzzi. Med andre ord skal alt ligge til rette for et vellykket opphold.

Les mer om Gabija Hotel Palanga og finn garantert beste pris!