Forsidebilde SurfersBeach

Perth Fly

Din største enkeltutgift med å besøke Perth blir naturlig nok flybilletten. Fra Norge har du flere alternativer, men felles for dem alle er at du må ha minst to mellomlandinger (en i Europa og en i Asia), total flytid er rundt ett døgn, og billettprisen er femsifret med alle avgifter. Prisene er dessuten atskillig høyere i høysesongene jul, påske og sommerferie, og de billigste billettene med utreise midt i desember og hjem i begynnelsen av januar forsvinner mange måneder i forveien.

I skrivende stund er det SAS/Thai Airways som kan bringe deg raskest til Perth, via København og Bangkok. Reisen tar totalt 23 timer, og prisene starter på ca. 10 500 kroner inkludert veiledende flyplassavgifter. Air France/Quantas har priser fra 10 100 kroner via Paris og Singapore, turen tar 26 timer. Et annet spennende alternativ er South African Airways, som har priser fra 7950 kroner + flyplassavgifter. Her har du også muligheten til å dele opp en over 30 timer lang og slitsom flyreise med å stoppe noen dager i Johannesburg, både på utreise og retur.
Sjekk med ditt reisebyrå hvilket flyselskap som har det beste tilbudet akkurat nå.

Du må selvsagt ha et gyldig pass ved innreise, men vær oppmerksom på at du også må ha visum til Australia før du drar. Du risikerer å bli nektet adgang til flyet ditt i Norge hvis du ikke kan vise fram et visum ved innsjekk, og ankommer du Australia uten visum, kan du bli sendt rett ut av landet igjen på første fly på egen regning. Det er derimot ikke noe problem å få et visum, disse er elektroniske og kan vanligvis utstedes av ditt reisebyrå for en billig penge.

Perth Airport ligger 11 kilometer nordøst for sentrum og kan nås med taxi på 20–30 minutter for ca. 180 kroner. Det går også busser inn til sentrum som korresponderer med alle internasjonale ankomster. Bussturen inn til Perth tar rundt 25 minutter og koster ca. 70 kroner. På flyplassen finner du også alt du som turist måtte ha behov for, som hotellbooking, bilutleie, turistinformasjon, restauranter, valutaveksling og minibanker. 


KLIKK HER! Største og beste samling av billige flybilletter!

Gjør et flykupp nå!