Forsidebilde SurfersBeach

Phnom Penh Fly

Fly til Phnom Penh

PhnomPenh reiseguidebanner
Det dyreste i ferien når du skal til Kambodsja og Phnom Penh er naturlig nok flybillettene.  Det er en svært lang reise og du må regne med minst en mellomlanding. På den annen side er alt annet rimelig i Kambodsja, så ikke bli skremt av dyr flybillett.

I skrivende stund finnes det ingen direkte flyruter mellom Europa og Kambodsja. Inntil videre må du mellomlande både et sted i Europa og et sted i Asia før du omsider kan lande i Phnom Penh.

Et godt alternativ er SAS og Thai Airways som flyr via Stockholm, København eller Bangkok. Regn med priser fra cirka 7500 kroner i lavsesong.

Ankomst på Phnom Penh International Airport

Norske statsborgere trenger ikke lenger å søke om visum på forhånd, disse utstedes raskt og effektivt ved ankomst på flyplassen for ca. USD 20 og et passfoto.

Phnom Penhs internasjonale flyplass ligger cirka 7 kilometer vest for sentrum, og har bare de mest primære tjenester tilgjengelig. En motorsykkeltaxi inn til sentrum koster ikke mer enn 10-15 kroner, hvis du ikke har mye baggasje. En vanlig taxibil koster rundt 50 kroner, og forhåndsbetales i en bod på flyplassen.

Du finner mer informasjon om flyplassen på deres hjemmeside www.cambodia-airports.com

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.