Forsidebilde SurfersBeach

Pisa Hotell

Det er begrenset med hoteller i bysentrum av Pisa, og prisene er dermed ikke de beste, med mindre du bestiller god tid i forveien. De aller fleste vil bo så nært Det skjeve tårn som mulig, og prisene blir naturlig nok høyere desto nærmere du bor Campo dei Miracoli.

Du finner en del turistklassehoteller rundt togstasjonen, men dette er ikke det peneste eller mest interessante området i byen. Vær oppmerksom på at hotellene i Italia generelt har en lavere standard enn i Skandinavia, så hvis du vil ha et hotellrom av 3-stjerners standard, bør du heller sikte deg inn på et 4-stjerners, ellers vil du antagelig bli skuffet.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Ifølge anerkjente reisenettsteder er det disse hotellene som normalt gir deg best valuta for pengene:

Hotel Alessandro della Spina
Via Alessandro della Spina 2/7/9. 
Lite, rent og hyggelig 3-stjerners hotell i et rolig strøk, nær togstasjonen, sør for Arno. Store lyse rom (til Italia å være) og moderne bad. Alle rom er utstyrt med minibar, safe, klimaanlegg og internet-tilgang.   

Airone Pisa Park Hotel
Via Sant’Elena 4.
3-stjerners hotell med eget svømmebasseng og restaurant, i grønne omgivelser langs en bekk mellom Pisa og Lucca. Alle rom er utstyrt med minibar, safe, klimaanlegg og internet-tilgang. Buss inn til Pisa sentrum like ved som koster 2 euro. Taxi rundt 10 euro.

Hotel Novecento  
Via Roma 37.
Dette er et hyggelig lite 3-stjerners familiehotell med bare 10 rom beliggende rundt 800 meter fra Campo dei Miracoli.  Alle rom er selvsagt utstyrt med minibar, safe, klimaanlegg og internet-tilgang.  http://www.hotelnovecento.pisa.it/default_en.htm">
http://www.hotelnovecento.pisa.it/default_en.htm">


Bologna Hotel Pisa
Via Guiseppe Mazzini 57.
4-stjerners hotell mellom togstasjonen og elven. Hotellet har en liten bar, men ingen restaurant. Det finner du derimot på handlegaten Via Corso, to minutter unna. Alle rom har minibar, safe, klimaanlegg og internettilgang.     

Grand Hotel Bonanno
Via Carlo Francesco Gabba 17.
4-stjerners hotell rundt 800 meter vest for Campo dei Miracoli. I tillegg til en egen restaurant og bar, har også dette hotellet minibar, safe, klimaanlegg og internet-tilgang på alle rom. Blant byens rimeligste 4-stjerners hoteller.  



Spesielt hotell i Pisa

Hvis du har god råd og ønsker å bo luksuriøst og nært Campo dei Miracoli i et gammelt festningsbygg fra 1300-tallet, er Hotel Relais dell'Orologio plassen for deg. Dette er et nyoppusset 5-stjerners hotell et steinkast fra Campo dei Miracoli, beliggende i et gammelt palass fra 1300-tallet. En grønn og vakker hage i bakgården til frokost i friluft.


flybilletter reiseplaneten 2

Her er de billigste flybillettene til Pisa - Sjekk ut vår lavpriskalender!
bestbuy

 

 



 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.