Forsidebilde SurfersBeach

Salvador Med barn

Salvador Med barn

Å reise til Brasil med barn er en fryd. Brasilianerne er svært glade i barn, er veldig familieorienterte og legger ofte veldig godt til rette for smårollingene. Mange hoteller tilbyr barnepass, og de aller fleste har barnesenger du kan låne uten tillegg i pris.



Også på restauranter er det sjelden et problem å låne en barnestol og få tilpasset menyen. På shoppingsentre finner du ofte egne lekerom og barnevogner.

Av rene turistattraksjoner er det nesten ingenting som er rettet direkte mot barn, men heldigvis er de fleste barn fornøyde så lenge de har et hav og en sandstrand å boltre seg på. Praia do Porto da Barra er den nærmeste og den som brukes mest av familier, fordi det er lite bølger og dermed ingen surfere. Itapoã sør for flyplassen er en mer livlig strand som tiltrekker seg alle typer mennesker, som kanskje de litt eldre barna vil like bedre?

Toalettbesøk kan være litt verre. Det finnes få offentlige toaletter, noe som f.eks. gir seg utslag i at de aller fleste benytter havet. Men det er heller nesten aldri et problem å stikke innom en restaurant eller butikk og spørre pent om å få låne toalettet. («Por favor eu posso usar o banheiro?»)

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.