Forsidebilde SurfersBeach

Shanghai Fly

Flyprisen til Shanghai har blitt betydelig lavere de siste årene, og det er mange flyselskaper som har ruter til Shanghai, men ingen har direkteruter fra Norge. Du kan fly med Flyreise til ShanghaiSAS via København, KLM via Amsterdam, British Airways via London eller Finnair via Helsingfors. Finnair tilbyr den raskeste flyreisen. Fra Helsinki tar reisen ca. ni timer. Det finnes også andre alternativer enn de vi har nevnt her.

Det er to flyplasser i Shanghai. Mest sannsynlig lander du på Pudong International Airport, fordi den håndterer de fleste internasjonale flyselskapene. Fra denne flyplassen kan du komme til sentrum på flere måter. Det går egne flybusser inn til byen. Buss 2 går til Airport City-terminalen, og buss 5 går til Shanghai train station (jernbanestasjonen).

Det finnes et transportalternativ som er en attraksjon i seg selv – Maglev-toget. Med en toppfart på over 430 km/t (vi har selv sittet på toget i 431 km/t) tar turen fra flyplassen til Pudong bare sju minutter. Fra Pudong kan du enkelt komme deg videre inn i byen, enten med undergrunnsbane, buss eller taxi. Det er enkelt å få tak i taxi, og det er et rimelig transportmiddel i Shanghai, men trafikken kan være stor og køene lange.

Den andre flyplassen heter Hongqiao og ligger ca. to mil fra sentrum. Er det mye trafikk, kan turen ta så mye som én time, så beregn god tid. Buss 925 fra Renmin Square tar deg til flyplassen. Mellom flyplassene går det også busser, buss nr. 1.


KLIKK HER! Største og beste samling av billige flybilletter!

Gjør et flykupp nå!