Forsidebilde SurfersBeach

Shanghai Med barn

Shanghai kan bli veldig varm om sommeren (juli–september), og det kan være plagsomt for barn. Da kan mange av parkene være gode tilfluktssteder. Et forslag er Riverside park. Det koster ikke noe å komme inn, og her har du utsikt til The Bund og elven. Dette er et ypperlig sted å puste ut. Her finner du kafeer og enkle restauranter.

Skulle barna ønske annen mat enn ekte kinamat, vil vi foreslå noen av de kjente hurtigmat-kjedene, for eksempel McDonalds, KFC og Pizza Hut.


Zoologisk hage er alltid populært blant barna.
Zoologisk hage er alltid populært blant barna.
Zoo i Shanghai
Zoologisk hage er alltid populært blant barna. Shanghai Zoo (i gaten Hongqiao Lu) holder åpent fra kl. 0600 til 1800 hver dag. Her finner du blant annet pandaer og tigrer. Du kommer til dyreparken ved å ta buss nummer 831 fra The Bund (Jingling Donglu) eller en taxi.

Akvarium og badeland i Shanghai
Shanghai har flere akvarier. Et forslag er Shanghai Akvarium i gaten Yiencheng Beilu 158. Her er det en tunnel på mer enn 150 meter, der du kan gå og se på fiskene. Det er fôringstid kl. 1030 og 1530. I gaten Daduhe Lu 451 finner du Aquaria 21. Stedet har et flott akvarium og i tillegg vannsklier og båtutleie for tur på innsjøen Yinchu. Her går det fint an å tilbringe en halv dag.

Vil dere bade på stranden, ha det moro med kunstige bølger og oppleve fart og spenning med
vannsklier, kan Dino Beach sør i Minhang være et alternativ. Minhang-distriktet ligger sør for Puxi-området.

Fornøyelsesparker i Shanghai
Shanghais fornøyelsespark heter Jinjiang. Den ligger i gaten Hongmei Lu. For ca. 50 kroner får du tilgang til berg- og dalebaner, karuseller og mye annet. Undergrunnsbanen har eget stoppested på fornøyelsesparken. Tar du taxi, er adressen Xinzhen Lu.