Forsidebilde SurfersBeach

Singapore Sport

Fotball er svært populært i Singapore, men i likhet med de fleste andre asiatiske land er folk mer interessert i å følge engelsk Premier League eller Champions League på TV framfor å gå på stadion og følge sine lokale lag. Per juni 2009 ligger landet på en beskjeden 134. plass på FIFAs ranking, men regnes som Sørøst-Asias beste lag og vant den regionale Tiger Cup så sent som i 2005.

Singapore fikk i 1996 også en profesjonell fotballiga med 11 lag, og det ledende laget med fem gull siden starten er Singapore Armed Forces Football Club. De spiller sine hjemmekamper på Choa Chu Kang Stadium med 4000 tilskuerplasser i løpet av sesongen som varer fra mars til november.

Golf i Singapore
Det finnes flere gode golfbaner i Singapore, men de aller fleste er for klubbens medlemmer. Det går likevel ofte an å spille her på ukedagene, men prisnivået er forholdsvis høyt. Prøv for eksempel golf på Sentosa Island eller Laguna National Golf & Country Club noen kilometer sør for flyplassen.

Andre idretter i Singapore
Blant andre populære idretter finner vi seiling, dykking og vannski, kanskje ikke overraskende for en øystat. Andre idretter som bordtennis og badminton står også sterkt i Singapore, som til i skrivende stund bare har vunnet én olympisk medalje: sølv i vektløfting i 1960.