Forsidebilde SurfersBeach

Sydney Med barn

Med barn i Sydney

Sydney er en perfekt destinasjon for barnefamilier, uansett om du reiser med smårollinger eller tenåringer. Det er så mye å ta seg til at du kunne tilbrakt en måned her og funnet på noe nytt med barna hver dag. I tillegg til de mange flotte strendene i umiddelbar nærhet, må dere før eller senere innom disse attraksjonene:Taronga Zoo ligger en 12 minutters fergetur unna Circular Quay, og åpnet i 1916. I dag har den over 340 forskjellige dyrearter, og du kan møte de australske dyrene koala, kenguru, dingo, tasmanske djevler, platypus og emu.

I Darling Harbour ligger det mange barnemagneter, som det store og flotte Sydney Aquarium, der barna kan gå i akrylglasstunneler under vannet mens hai og digre rokker svømmer over dem. De kan i tillegg til fisk også se krokodiller, blekksprut og sel. Darling Harbour har også flere karuseller og lekeplasser, hurtigmatrestauranter, en Imax-kino og Det australske nasjonale maritime museum.

Av mer tradisjonelle fornøyelsesparker har du Luna Park, ved Milsons Point. Dette er en forholdsvis liten, men sentralt beliggende park med flere karuseller, rutsjebaner og berg-og-dal-baner som vil gjøre barna henrykte. Inngangen er gratis, men attraksjonene koster. Åpningstidene varierer, så sjekk tider og priser på Luna Parks nettsider.  

En time nord for Sydney ligger Australian Reptile Park, der barna kan komme i nærkontakt med svære krokodiller, slanger, øgler og edderkopper. Blir dette for skremmende for de minste, kan de heller besøke koalaene, kenguruene, skilpaddene eller svanene. Du må betale inngangspenger, barn betaler halv pris. Åpent fra kl. 0900 til 1700 alle dager.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.