Forsidebilde SurfersBeach

Tampere Fly

Tampere har sin egen flyplass. Den heter Tampere-Pirkkala airport (IATA: TMP), og ligger i underkant av 20 kilometer fra bysentrum.

Er du allerede i Helsinki behøver du ikke fly videre. Det er enkelt å benytte kollektivtransport mellom hovedstaden Helsinki og Tampere.  Avstanden mellom Helsinki og Tampere er ca 170 kilometer.

Tampere er Ryanairs hovedhub i Finland, og flyplassens mange Ryanairfly bringer deg direkte til og fra en rekke Europeiske reismål, herunder Moss Rygge flyplass i Norge. Blue1 er et av andre flyselskaper som også lander på Tampere-Pirkkala airport.

Flyr du med Ryanair så vil du benytte Terminal 2. Alle andre selskaper benytter Terminal 1.

Fra flyplassen, utenfor Terminal 2, kan du benytte Ryanairs egen buss direkte til Tampere. Billettprisen er ca 50 kroner.

Kjøp trygt og billig hos Reiseplaneten!

Finn billigste flybilletter!
Søk blant mer enn 500 flyselskaper og finn beste pris dit du vil reise!
>> Klikk for å finne billigste flybilletter! 
--------------------------------------------------

Sjekk gjerne prisene hos Momondo og Kelkoo for å forsikre deg om at du finner beste pris. Begge er prisbelønte søkemotorer på Internett!

Alternativt kan du benytte buss nr 61 som går til Pyynikintori i Tampere sentrum. Regn med priser fra 35 kroner. Bussturen til/fra Tampere og flyplass tar ca 40 minutter.

Et tredje alternativ er naturligvis taxi. Regn med priser i underkant av 200 kroner om dagen, med eventuelle tillegg hvis du tar drosje om kvelden.