Forsidebilde SurfersBeach

Boston Med barn

Med barn i Boston

boston svanebat

Boston er en ypperlig by å ta med seg familien til, og det finnes nok av aktiviteter rettet først og fremst mot barn. I matveien vil du ikke støte på problemer, da det er et enormt utvalg med spisesteder som barn vil sette pris på.

Photo: "USA-Swan Boats0" by Ingfbruno - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.En barnefavoritt er New England Aquarium, som ligger ved havnen, 1 Central Wharf. Hvert år besøker over 1,5 millioner mennesker dette akvariet, som er blant USAs største og mest populære. Her kan barna stifte nærmere bekjentskap med alt fra søte seler og skilpadder til skumle haier og krabber.

New England Aquarium har også en større samling med forskjellige arter av pingviner. Det er åpent fra 0900 alle dager, og stenger 1700 hverdager og 1800 i helgene. Inngang ca. 250 kroner for voksne og ca. 150 kroner for barn.

Det er også obligatorisk med et besøk på Childrens Museum på Childrens Wharf, 300 Congress Street. Her er det mange interaktive utstillinger beregnet på å hjelpe barna til å forstå vitenskap, kunst, kultur og miljøspørsmål på en morsom og inspirerende måte. Åpent 1000 til 1700 alle dager, fredager helt til 2100. Inngang rundt 150 kroner for voksne og barn. 

Parker og grøntområder i Boston

Du kan selvsagt la barna få løpe fra seg i en av de store offentlige parkene i Boston. Få med deg Boston Common, som er et digert grøntareal og er Bostoninnbyggernes favorittsted for picnics og friluftsaktiviteter.

Et alternativ er Public Garden, [Se bildet først i artikkelen] som er den eldste botaniske hagen i USA. I Public Garden har du laguner, monumenter, statuer og fontener, og du kan ta en tur på byens kjente Svanebåter.

Fornøyelsespark nær Boston

Det er ingen fornøyelsespark innenfor Bostons bygrenser, men ikke langt unna, i Agawam, ligger Six Flags New England, med alle de frydefulle og skrekkinngytende attraksjonene du forventer deg, og vel så det. Dagsbilletter koster ca. 650 kroner, men du kan spare en god del på å kjøpe og printe ut billettene på forhånd fra fornøyelsesparkens hjemmeside.

Badeliv i Boston

Det finnes flere strender i forholdsvis kort avstand fra Boston. En absolutt brukbar bystrand er Carson Beach, South Boston. Fin sandstrand, utsikt til byen, garderober og mulighet for kjøp av mat. Ypperlig en varm sommerdag.

Carson Beach liger ca. 6 kilometer sør for sentrum av Boston. T-banen tar ca. 20 minutter fra South Station. Ta den til JFK/UMass Station. Gå derfra gjennom Joe Moakley Park og du er fremme ved Carson Beach.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.