Forsidebilde SurfersBeach

Washington Spise

Spise i Washington

Innbyggerne i Washington DC er blant USAs yngste og mest kjøpekraftige, og få spiser på restaurant oftere enn dem. Og utvalget matcher etterspørselen, her vrimler det av spisesteder i alle prisklasser med kjøkken fra hele verden. Hvis du vil spise vietnamesisk, peruansk, italiensk, indisk, polsk, libanesisk eller argentinsk, så finner du det i Washington DC.



De fleste restaurantene ligger i området rundt Dupont Circle, Georgetown og Adams Morgan. De siste årene har også forstaden Alexandria, som egentlig ligger i Virginia og ikke i DC, etablert seg som et velrenommert restaurantområde. Washington DCs innbyggere legger stadig oftere turen sørover for å teste ut noen av Alexandrias stadig flere trendy spisesteder.

Her finner du en liste over de ti beste restaurantene i Washington DC!

I skrivende stund toppes denne listen av den elegante franske restauranten Michel Richard Citronelle, som ligger i Latham Hotel i 3000 M Street NW, Georgetown. Billig er det ikke, men her blir maten din lagd av en av landets mest renommerte chefer, og servicen er visstnok alltid outstanding! Reservasjon er påkrevd.

Georgetowns fremste restaurantgater er M Street og Wisconsin Avenue. En av de klassiske spisestedene her er sjømatrestauranten Sequoia, som også har en utendørs terrasse med utsikt over Potomac-elven.

Rimeligere og mer sentralt beliggende er den moderne asiatiske restauranten TenPenh, som er oppkalt etter adressen på hjørnet av TENth Street og PENnsylvania Avenue. Vi var svært fornøyd med maten vår, og trivdes meget godt i lokalet som er dekorert med gjenstander og kunst fra Kina og Thailand



Viktig om uteliv og restauranter i USA og Washington

Ikke glem at kelnere og servitører o.l. jobber på tipsbasert lønn, og 15 % av regningen er et minimum du bør plusse på hvis servicen har vært bra. Alt under dette vil antagelig føre til misfornøyd mumling om gjerrigknarker. Er du svært fornøyd med servicen, bør du legge på 20-25 %.

Til tross for at Monty Python for evig og alltid har gitt amerikansk øl et rykte om å være tynt og smakløst, ("Like making love in a canoe; it's f****** close to water.....") har du mye velsmakende i vente på hovedstadens puber. Her finner du en oversikt over distriktets bryggerier, puber og ølspesialister.

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.