Forsidebilde SurfersBeach

Wroclaw Hotell

Det er rimelig med overnatting i Polen. Det gjør at du kan bo litt flottere enn du vanligvis gjør når du reiser. Wroclaw er intet unntak fra denne regelen. Og med tanke på den utviklingen som har vært med hoteller i Wroclaw de senere årene, har du et stort utvalg. Det finnes godt med luksushoteller, men enda flere hoteller i turistklassen, og de som byr på enkle og rimelige overnattingsalternativer.

hotel-icon GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!

Wroclaw har dessuten, og nær sagt selvsagt, alle de kjente kjedehotellene, f.eks. Sofitel og Radisson Blu. Men fortsatt er det mange private hoteller, med sin egen stil og sjarme. Noen svært så herskapelige, andre mer som et bed & breakfast-hotell. Kanskje skal du prøve noe annet enn et kjedehotell når du er her?

Et utvalg av de beste hotellene er:

Granary - La Suite Hotel

Antagelig det beste hotellet i Wroclaw. 5-stjerner og alt av fasiliteter inkludert fri høyhastighets-Internett. Beliggenhet er i gaten ul. Mennicza 24. Dette er en rolig sidegate ikke mange minutter fra torget i gamlebyen. Gled deg til et opphold her!

5starLes mer om La Granary Hotel, se bilder og kart, og finn beste pris!

 

Qubus Hotel Wroclaw

Dette er et 4-stjerners hotell som får tilbakemeldinger som tilsier at det er et av de beste hotellene i Wroclaw uansett klasse og pris. Adressen er Ul. Sw. Marii Magdaleny 2 som er mindre enn 5 minutter i gangavstand fra gamlebyens store torg. Av fasiliteter på Qubus Hotel kan vi nevne Internetttilgang, svømmebasseng og treningsrom, og naturligvis romservice og restaurant.

4starLes mer om Qubus Hotel, se bilder og kart, og finn beste pris!

 

Mercure Panorama

Dette er et 3-stjerners hotell som ligger på Pl. Dominikanski 1. Hotellet har hele 150 rom, men håndterer sine gjester svært personlig for det. Hotellet Mercure Panoramas beliggenhet er meget sentralt i gamlebyen. God frokost og hyggelig prisnivå hjelper ytterligere når man vurderer dette hotellet.

3starLes mer om Mercure Panorama, se bilder og kart og finn beste pris!


 


 

Budsjetthotell i Wroclaw

Orbis Wroclaw Motel i gaten ul. Lotnicza 151 vest i byen er et meget godt valg for deg som vil bo rimelig. Prisen på rom koster ca 60 % mindre enn gjennomsnittsprisen på resten av byens hoteller. Og de har både svømmebasseng og restaurant! Regn imidlertid med 15 til 20 minutters gange til gamlebyen, eller ta en drosje. Vi har flere ganger fått høre at dette absolutt ikke er noe motell, men snarere et 4-stjerners hotell. Med unntak av prisen da.

Les mer om Mercure Panorama, se bilder og kart og finn beste pris!

 

Spesielt hotell i Wroclaw

Monopol er et helt spesielt hotell med aner fra 1892 og en gjesteliste som inkluderer alt fra Picasso til Hitler. Adressen er ul. Heleny Modrzejevwskiej 2, rett ved operahuset.  Det er relativt kort å gå til gamlebyen.  Hotellet har 121 rom og en sagnomsust spa-avdeling. Hotellets restaurant er blant byens aller beste. Dette må oppleves!

5starLes mer om Hotel Monopol, se bilder og kart og finn beste pris!