Forsidebilde SurfersBeach

Zürich Hotell

Hotell i Zürich

Zürich er ikke en billig by, og de fleste hoteller har peilet seg inn på forretningskundene som ikke tenker pris. Mange av hotellene i Zurich har heldigvis lavere helgepriser for turister, og standarden er ypperlig. Ønsker du et rom med utsikt mot innsjøen eller Bahnhofstrasse, blir prisene høyere.

Det finnes rimeligere turistklassehoteller i gamlebyen, f.eks. ved den livlige Niederdorf-bydelen, hvor de færreste forretningsreisende har noen interesse av å bo. Her kan du regne med å betale fra 400 kroner og oppover per person per natt i dobbeltrom på et sentralt turistklassehotell. 

 

hotel-icon GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!

 

Følgende hoteller vurderes å være blant de som gir mest valuta for pengene: 

Schweizerhof Hotel Zurich
Bahnhofplatz 7.
Dette er et tradisjonsrikt 4-stjerners hotell med 117 rom i enden av den eksklusive Bahnhofstrasse, rett ved jernbanestasjonen. Størrelsen på rommene kan variere noe, men de er generelt romslige og i perfekt stand, med lydtette vinduer, klimaanlegg, internettilgang, safe, minibar og en fruktkurv som velkomsthilsen. Hotellet har treningsstudio, bar, cafè og en elegant restaurant.

Hotel Helmhaus
Schifflände 30.
Dette 4-stjerners hotellet har bare 24 rom, med god beliggenhet rett ved Grossmünster-kirken. Alle rommene har minibar, safe, internettilgang og klimaanlegg. Mange gjester trekker også frem frokostbuffeten som et høydepunkt. 

Hotel Adler
Rosengasse 10.
Dette 3-stjerners hotell beliggende i Niederdorf-distriktet, midt i Gamlebyen, har tatt imot reisende siden 1300-tallet. Gratis internetbruk for gjestene, og en god restaurant med fondue. 52 enkle, men rene og praktiske rom med de nødvendige fasiliteter som minibar og TV, men ikke klimaanlegg. Nok av restauranter, barer og butikker i nabolaget.

Hotel Continental
Stampfenbachstrasse 60.
Dette er et  4-stjerners hotell som tidligere var et Sofitel-hotell.  Hotellet har 134 rom og befinner seg kun fem minutters gange fra togstasjonen og Niederdorf. 137 rom, alle med klimanlegg, minibar, internettilgang og safe. To restauranter; en fransk og en kinesisk.

 


 


Reiseplanetens tips!

Zic Zac Rock Hotel , Marktgasse 17. Hvis du er ungdommelig til sinns og bare ønsker et rom hvor du kan sove og sette bagasjen, kan du vurdere Zic Zac. Dette enkle hotellet ligger i to gamle middelalderbygninger midt i det livligste strøket i Gamlebyen. Her kan du få et fargesprakende enkeltrom fra 475 kroner eller et dobbeltrom for 675 kroner, riktignok med bad på gangen. 51 rom, alle oppkalt etter en rockestjerne, fra Elvis til Cyndi Lauper.

Luksus!

Baur Au Lac med adressen Talstrasse 1 er et luksushotell som åpnet i 1844. Hotellet har beliggenhet i sin egen park i nydelige omgivelser ved bredden av Zürichsee, men likevel bare en kilometer fra sentrum. 124 nyoppussede rom med alle fasiliteter, mange med fantastisk utsikt over innsjøen. Hotellet har selvsagt egne restauranter, bar, nattklubb og treningsstudio.