Forsidebilde SurfersBeach

Århus Fly

Aarhus Lufthavn er med sin sentrale plassering den naturlige flyplassen for Øst-, Midt og Nordjylland. Adressen til flyplassen Aarhus Lufthavn er Stabrandvej 24. Flyplassen har det du forventer av en moderne flyplass når det gjelder fasiliteter, inkludert leiebilkontorer og trådløst Internett.  Du flyr direkte til Århus fra Moss Lufthavn Rygge med Ryanair.

Det finnes selvsagt flybusser som går regelmessig mellom Århus sentrum og Århus lufthavn. Turen tar ca 45 minutter og starter/stopper på Århus Banegård. Billetter kjøpes på bussen. Regn med ca 100 danske kroner for en billett.

Drosje er ikke spesielt rimelig i Danmark, men det kan jo være et alternativ hvis du har dårlig tid eller dere er flere som deler regningen. Regn med ca 650 danske kroner for turen fra flyplassen til Århus sentrum.

Alternativt kan du fly til Billund Lufthavn. Billund Lufthavn er Jyllands internationale flyplass med flere nasjonale og internasjonale flyvninger hver dag.  Flybussen til og fra Århus har ruter som er knyttet opp mot flyplassens avganger og ankomster.


Finn de beste flyprisene her!

Med ferge til Danmark

Mange vil antagelig ta seg til Danmark via ferge, og f.eks. med egen bil kjøre til Århus. Avstanden til Århus fra Hirsthals eller for den saks skyld Fredrikshavn er ca 190 km.  Fra Norge går det ferger fra blant annet Oslo og Kristiansand.

Skriv ut kart og detaljert  reiserute fra Hirsthals til Århus