Forsidebilde SurfersBeach

Paris

Paris

din egen reisetipsguide!

Hvor skal du spise i Paris? Hvor skal du gå ut på kvelden? Hvilke severdigheter og attraksjoner er verdt å få med seg i Paris? Hva slags litteratur om Paris er bra? Hvor shopper vi i Paris? Hvilke hoteller er bra og/eller spesielle i Paris? Velg Paris i vår reisetips-motor under og sett sammen din egen reiseguide om Paris!

 
 
 
Paris tips! Utestedet Andy Wahloo Paris tips! Spisestedet Bofinger Paris tips! Hotellet Taylor
Andy Wahloo betyr "jeg har ingen ting" på arabisk og baren symboliserer dette med dekor som kommer fra arabisk "søppel". I tillegg til kunst fra Andy Warhol! Baren er det nærmeste Paris kan komme Notting Hill før Julia Roberts dukket opp. Baren er en smakfull fransk-marokkansk bar med en tydelig popkultur. Baren er på hipguiden i Paris Historien skriver seg tilbake til 1864 og du tilbys god og solid mat. Bofinger er åpen alle dager, normalt fra 1200 - 1500 og fra 1830 - 0100. I Paris har brasseriene en lang felles historie med byens mange teatre. Brasseriene er kjent for sine folkelige atmosfære og god og forholdsvis rimelig mat

Et enkelt og folkelig hotell som gir verdi for pengene. For det første opplevde vi hyggelige folk i resepsjonen. For det andre er beliggenheten (rett ved Place de la Repuublique) topp. Ta metro dit du vil, enten det er Eurodisney, Eiffel-tårnet eller til andre severdigheter. Dessuten er det gangavstand til mange attraksjoner, f.eks. 15 min til Louvre. For det tredje ble vi positivt overrasket over rengjøringen.