Forsidebilde SurfersBeach

Spise i Rzeszow

Spise i Rzeszow

Rzeszow-reiseguidebanner

Det er billig å spise på restaurant i Polen. Rzeszow er ikke noe unntak i så måte. Utvalget er stort og kvaliteten er jevnt over bra.  Det finnes en rekke meget rimelige spisesteder, enkle sådanne, nær jernbanestasjonen i sentrum. Restaurantene byr på alt fra polsk mat til internasjonale menyer som inkluderer mat fra land som Italia, Spania, Japan og Mexico.  Selvsagt finnes alle de kjente fastfood-kjedene her også.

Polsk mat er influert av en rekke nasjoners kjøkken og er absolutt verdt en smak.  Restauranter med polsk mat serverer gjerne kjøttretter med grønnsaker og ikke minst supper som er tykke i konsistens. Prøv en Zurek, en surdeigsuppe med gulerøtter, løk, bladselleri og kanskje poteter, pølser og bacon.



Noen utvalgte restauranter i Rzeszow

Czarny Kot

En anbefaling er restauranten Den sorte katt eller Czarny Kot på polsk.  Denne lille restauranten ligger i den lile sidegaten ul. Mickiewicza 4 og byr på lokale retter som Pierogi Ruskie, en raviolilignende pasta med poteter og ost. Addressen er ul. Mickiewicza 4.

Restauracja Polonez

Restauracja Polonez finner du i gamlebyen og byr på tradisjonell mat samt muligheten for å høre på levende musikk og få deg en dans. Adressen er ul. Graniczna 21

Grzesznicy

En svært stilig restaurant er Grzesznicy, en restaurant som også mange hevder er den beste i Rzeszow. Restaurant Grzesznicy finner du i den kjente gågaten 3 Maja 7 i sentrum av Rzeszów.

Grota

Pizzarestauranter er populære verden rundt.  Det samme gjelder i Rzeszow.  En av de mest kjente er Grota.  Du finner den i gaten 3 Maja 3.

Caféer i Gamlebyen i Rzeszow

Gamlebyen har mange koselige kaféer. Her kan du kjøpe ulike typer av drikke og litt enkel mat.  Kaféene bruker du både som pausested under shoppingen og sightseeingen, og som samlingssted før dere kaster dere ut på nattelivets gleder.  En utvalgt kafé vi kan anbefale er Estrada Caffé.  Du finner denne koselige kaféen på torget Rynek 26. Åpent fra 1000 til 2200 alle dager med unntak av fredager og lørdager når den stenger ved midnatt.

Ønsker du en smak av Irland så besøk puben Galway. Her får du øl og sprit, samt musikk og god atmosfære.  Galway ligger i den kjente gaten 3.

------> NEXT PAGE

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.