Forsidebilde SurfersBeach

Leiebil på Rhodos

Leiebil på Rhodos


 

Det er flust med leiebilkontorer på Rhodos.  Du kan gjerne leie bil på flyplassen Diagoras, i en av turistresortene langs østkysten, eller i Rhodos by.  For på en stor øy som Rhodos finnes det naturligvis mye å både se og gjøre.  Og en leiebil gir deg fleksibiliteten og friheten til å gjøre nettopp dette.

Leiebil Reiseplaneten
GJØR ET LEIEBILKUPP NÅ!

Reiseplaneten samarbeider med AutoEurope.  En  av verdens største og ledende aktører på leiebiler.  Dette er stedet du gjør et leiebilkupp!  Ingen avbestillingsgebyr og gratis telefonsupport 24 timer i døgnet!

 

Hvorfor ikke besøke Akropolis utenfor vakre Lindos eller ta en utflukt til et av fjellene på øya? Fjellet Filerimos har vakre omgivelser og på toppen står det et 18 meter høyt kors.

Et annet reisemål er Sommerfugldalen som ligger på vestkysten av Rhodos. Her er tusenvis av sommerfugler i sommersesongen. Rhodos har også vannparker, akvarier og strutsepark spredt rundt på øya.  Utfluktsmulighetene er mange.

Det er billig å leie bil på Rhodos og det er ingen grunn til å grue seg til å kjøre bil på øya.  Det er en betraktelig mer bedagelig kjørestil på Rhodos enn du kanskje skulle tro.  Selv om unntak fra regelen vil oppleves.  Og ikke møter du trafikkaos som i de store byene på det greske fastlandet heller, ref. Aten. God oppdagelsesreise!


------> Reiseguiden om Rhodos fortsetter