Forsidebilde SurfersBeach

Rijeka og hotell

Med mer enn 70 hoteller i en omkrets på 10 kilometer fra sentrum forstår du nok at det er godt med overnattingsmuligheter i og nær Rijeka. Du finner alt fra 5-stjerners hoteller til rimelige hosteller. De mest luksuriøse hotellene finner du (naturlig nok) i Opatija.reisemannReiseplanetens tips!
Klikk her for alle hotell i Opatija!


Det er også mange greie hoteller i selve Rijeka sentrum.  Hotellstandarden er stort sett bra, og tar vi pris med i vurderingen, så er konklusjonen at du får mye for pengene.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Et uvalg av hoteller vi anbefaler er følgende:

Grand Hotel Bonavia

Dette er et firestjerners hotell som ligger sentralt i Rijeka, nær en rekke restauranter og kaféer. Det er kort avstand til alt fra shopping, severdigheter og uteliv. Hotellet har bra med fasiliteter og døgnåpen resepsjon.  Servicen er også bra.

4star  Klikk her for fotografier, beskrivelse og beste pris på Grand Hotel Bonavia i Rijeka

Lounge Hostel Carnivale

Dette svært rimelige hotellet (vandrerhjemmet) får nær sagt bestandig gode tilbakemeldinger.  Beliggenheten er meget bra og enkelte rom har både TV og dusj samt røykfrie rom.  Dessuten er det parkering for deg som har leiebil. Her får du  mye for pengene!  Adressen er Jadranski Trg 1.

 2starKlikk her for fotografier, beskrivelse og beste pris på Lounge Hostel Carnivale

 

Continental Hotel Rijeka

I sentrum av Rijeka finner du nyoppussede Continental Hotel.  Hotellet har 69 rom og til å være et trestjerners hotell, byr Continental Hotel Rijeka på en rekke fasiliteter, inkludert en liten hotellbar. Hotellets adresse er Setaliste Andrije Kacica Mosica 1.

3star  Klikk her for fotografier, beskrivelse og beste pris på Continental Hotel Rijeka

  

------> Reiseguiden om Rijeka fortsetter...