Forsidebilde SurfersBeach

Uteliv i Kuala Lumpur

Uteliv i Kuala Lumpur

kualalumpur-show

Kuala Lumpur har et ganske pulserende natteliv og Golden Triangle er episenteret for det meste av festingen i byen. Jalan P. Ramlee, like sør for KLCC (City Centre), er Kuala Lumpurs sentrale klubb-område.  Andre ”festlige” områder er gatene Jalan Sultan Ismail, Jalan Ampang, Jalan Pinang og Jalan Perak.



Heritage Row, i Tuanku Abdul Rahman-distriktet, er også et populært utelivskvartal. Det opptar en rad med oppussede lokaler fra kolonitiden og huser nå noen av Kuala Lumpurs mest «hippe» klubber og barer. Noen elsker det, andre misliker atmosfæren.

Bangsar har lenge vært en av de travleste stedene i Kuala Lumpur etter at solen har gått ned. Det meste foregår rundt Jalan Telawi og dens sidegater, og er definitivt stedet å gå for øredøvende musikk. Sri Hartamas og Mont Kiara i Damansara og Hartamas distriktet har populære puber og noen kaffe-barer.  Du kan oppleve live-opptredener på enkelte utesteder.

Mamak-boder for fotball på TV i Kuala Lumpur

Lokalbefolkningen, i alle fall malaysere, tar gjerne turen til mamak-boder som ofte drives av indiske muslimer.  Disse tilbyr et utvalg av alkoholfrie drikker som teh tarik (skummet te) og lett mat.

Disse bodene har blitt ”hangouts”, og mange har installert storskjermer for visning av fotballkamper.

Slike mamak-boder er åpne 24 timer i døgnet. De finnes over hele byen og er en viktig del av den malayiske natten.