Forsidebilde SurfersBeach

Fly til Siena

Fly til Siena

Firenze-reiseguidebanner

Det sies jo at alle veier fører til Rom, men det utsagnet gjelder sannelig for Siena også.  Den nærmeste flyplassen er i Firenze, men også Pisa ligger i passende avstand. Ellers fungerer faktisk både Bologna, Roma og Milano som flyplass.

Det er enkelt å komme til Siena til tross for at byen ikke har en egen flyplass. Du kan fly både til Firenze og Pisa, og så ta en forholdsvis kort tur med buss, tog eller leiebil videre.  Mest sannsynlig velger du ikke å fly til Firenze. Den lille flyplassen som heter Peretola og som kun ligger fire kilometer fra Firenze sentrum har nemlig ikke mange ruter å by på.  

Hvis du allikevel finner et flyselskap som tar deg hit så vit at det går flybuss fra Peretola til jernbanestasjonen Santa Maria Novella i sentrum av Firenze. Fra her tar du buss eller tog videre til Siena.


flybilletter reiseplanetenReiseplanetens tips!

Finn billigste flybilletter til Pisa med en av markedets største og beste søkmotorer for flybilletter!  Klikk på lenken og du er ditt eget reisebyrå. Enkelt, trygt og billig!


Fly til Pisa

Det er enkelt å fly til Pisa og ta tog derfra til Siena.  For det første er det ofte enkelt å finne direktefly til Pisa fra Norge. Og fra flyplassen går det tog til Siena.  Fra Pisa by som ligger 5 minutter fra flyplassen går det dessuten buss til Siena.  Toget som går fra flyplassen utenfor Pisa bruker ca. 1,5 time på reisen til Siena. 

Er det vanskelig å få flybilletter til Firenze eller Pisa, kan Roma være et alternativ. Det er ikke mange timers bilkjøring (eventuelt tog til Firenze eller Pisa og videre derfra) fra Roma til Siena

Et annet alternativ er å fly til Bologna. Fra flyplassen i Bologna går nemlig to til tre busser daglig til Siena. Dessuten er Bologna en flott by, så kanskje du skal benytte ferien til å kombinere to flotte, men allikevel så ulike byer?


 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.