Forsidebilde SurfersBeach

Hotell i Salzburg

Hotell i Salzburg

salzburg hotel sacher

Det er et stort utvalg av hoteller i Salzburg. Og mange av den er meget bra. Du finner sjarmerende rustikke hoteller med mengder av sjarme og atmosfære. Samtidig finner du store ærverdige luksushoteller med stil og eleganse. Bildet viser forøvrig fantastiske hotell Sacher, les mer lenger ned i artikkelen.

Husk at Salzburg i turistsesongen er proppfull av turister. Husk også at Salzburg med jevne mellomrom arrangerer kulturuker, da fortrinnsvis noe med Mozart. Og i disse periodene er det ekstra mange som ønsker overnatting i byen. Ikke bare presser det prisene opp, det gjør også at de beste hotellene blir fullt belagt. Moralen er med andre ord; husk å bestille rom i god tid når du skal reise til Salzburg.

hotel-icon GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!

Hvor skal man bo i Salzburg?

For de aller fleste turister vil det være ønskelig med et hotell på sør-siden av Sentralbanestasjonen, og fortrinnsvis i Altstad (Gamlebyen) på vest/sør-siden av elven Salzach. Men det er slett ikke noe dårlig valg å overnatte på et av de gode hotellene i Neustadt. Mange av disse ligger bare en kort gåtur fra Gamlebyen, samtidig som nærområdet har en del andre fasiliteter å by på, som f.eks. nattklubber og shopping.

Vil du være litt spesiell så vit at det også finnes gode hoteller i bydelen Schallmoos, det vil si på nordvestsiden av Salzburgs enorme friluftsområde og "fjell" Kapuzinerberg.


Gastehaus im Priesterseminar Salzburg

Dreifaltigkeitsgasse 14, Altstadt
Et virkelig godt gjestehus for deg som vil bo litt rimeligere, men samtidig midt i smørøyet av Salzburg. Dette gjestehuset har 47 rom og byr på alt du trenger for å få et vellykket opphold. Trådløst internett, bagasjerom og egen hage er noen av fasilitetene.

Les mer om Gastehaus im Priesterseminar Salzburg, se bilder og finn beste pris


3star

Bergland Hotel Salzburg

Rubertgasse 15, Schallmoos
Bergland Hotel er et tre-stjerners hotell som får topp tilbakemeldinger av sine gjester. Beliggenheten er like ved flotte Kapuzinerberg hvor aktive mennesker nyter varme dager.

En kort taxitur (eller buss) tar deg til Schloss Mirabell i Neustadt eller Gamlebyen med alle sine attraksjoner. Et ypperlig valg for deg som vil komme deg litt bort fra strømmen av turister når dagens strabaser er gjennomført.

Les mer om Bergland Hotel Salzburg, se bilder og finn beste pris


4starBoutique Hotel am dom

Goldgasse 17, Altstadt
Den sjarmerende gaten Goldgasse har naturligvis et flott sjarmerende butikkhotell (4-stjerners sådan) å by på også. Boutique Hotel am dom har ansatte som gir deg ypperlig service.

Beliggenheten er selvfølgelig topp. NB! Boutique Hotel am dom har kun 15 rom, så bestill tidlig!

Les mer om Boutique Hotel am dom, se bilder og finn beste pris


4starMozart Hotel Salzburg

Franz Josef Strasse 27, Neustadt
Selvfølgelig må vi ha med et Mozart-hotell når byen er Salzburg. Dette Mozart Hotel Salzburg er en perle med rene rom og hyggelig betjening.

Legg til flott utsikt mot Gamlebyen og festningen. Mozart Hotel Salzburg ligger i en av de viktigste gatene i Neustadt på veg til Gamlebyen.

Les mer om Mozart Hotel Salzburg, se bilder og finn beste pris


4starImlauer Hotel Pitter

Rainerstrasse 6-8, Neustadt
Ønsker du et moderne hotell med alt av fasiliteter, inkludert den kanskje fineste roof-top baren i Salzburg, så er Imlauer Hotel Pitter valget.

Beliggenheten midt mellom sentralbanesatasjonen og Gamlebyen gir deg tilgang til alle byens fasetter. Det lokale nattelivet og shoppinggatene i nybyen er rett ved.

Les mer om Imlauer Hotel Pitter, se bilder og finn beste pris


Spesielt hotell i Salzburg

5starHotel Sacher Salzburg

Schwarzstrasse 5-7, Altstadt
Et fantastisk hotell med beliggenhet nær de største attraksjonene og severdighetene i umiddelbar nærhet. Hotellet har fantastisk bar og gode restaruanter.

Som seg hør og bør et topp 5-stjerners hotell får du også mulighet til å nyte alt fra tyrkisk dampbad til flott utsikt mot gamlebyen hos Hotel Sacher Salzburg.

Les mer om Hotel Sacher Salzburg, se bilder og finn beste pris

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.