Forsidebilde SurfersBeach

Hotell i Parma

Hotell i Parma

Siden Parma er en kompakt og forholdsvis liten "storby" er det ikke så farlig hvor hotellet befinner seg i byen. Men kan du velge så vil naturligvis et hotell i Det historiske sentrum av Parma være å foretrekke. Da har du kun få meter å gå til barer, restauranter, butikker og severdigheter.

hotel-icon GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!

Med mer enn 200 overnattingssteder er Parma god fasilitert med tanke på losji. Hotellene spenner over alt fra enkle 1-stjerners hosteller til luksushoteller. I sistnevnte kategori har Parma i skrivende stund to alternativer, Grand Hotel De La Ville Parma og Park Hotel Pacchiosi.

Vi anbefaler følgende hoteller i Parma:

3star Hotel Forlanini 52 

Få 3-stjerners hoteller har like fantastiske tilbakemeldinger som Hotel Forlanini. NB! Forlanini 52 er hotellet for deg som er på rundtur rundt i regionen da det ligger noen kilometer nord for sentrum av Parma.

Adressen til Hotel Forlanini 52 er Via Enrico Forlanini 52.

Les mer om Hotel Forlanini 52, se bilder og finn beste pris!


3star Torino Hotel Parma

Det er vanskelig, om ikke umulig, å finne bedre beliggenhet enn hva Torino Hotel Parma kan by på. Du finner hotellet i en trang gågate i Det historiske sentrum i umiddelbar nærhet til Teatro Regio og Palazzo della Pilotta, barer og restauranter og alt annet vakre Parma kan by på.

Torino Hotel Parma er et familiedrevet hotell som er veldig italiensk, gammelt og enkelt, men sjarmerende og uformelt. Slik vi foretrekker!  Adressen til Torino Hotel Parma er Via Angelo Mazza 7.

Les mer om Torino Hotel Parma, se bilder og finn beste pris


3star Hotel Button

Dette hyggelige 3-stjerners hotellet byr på restaurant, bar, kaffebar, flerspråkelig personale og selvbetjent vaskeri. Legg til hyggelig priser, gratis wifi og flott beliggenhet i sentrum av Parma så forstå du at dette er et godt valg med tanke på overnatting.

Adressen til Hotel Button er Borgo Della Salina 7.

Les mer om Hotel Button, se bilder og finn beste pris


4star Palazzo Dalla Rosa Prati

Nærmere det aller helligste er vanskelig å komme. Palazzo Dalla Rosa Prati er et firestjerners hotell som befinner seg ved siden av domen i Parma. Hotellet har en rekke fasiliteter som omfatter alt fra massasje, kaffemaskiner på rommet, wifi mv. Beliggenheten er nær attraksjoner, uteliv, restauranter og butikker.

Adressen til Palazzo Dalla Rosa Prati er Via Duomo 7.

Les mer om Palazzo Dalla Rosa Prati, se bilder og finn beste pris


Spesielt hotell nær Parma by!

Villino di Porporano

Mindre 20 minutter med bil fra Parma flyplass finner du et helt eksepsjonelt hotell med et nydelig basseng. Gjestene skryter av frokosten. Og før lunsj så slapper du av med en drink i baren.

Villino di Porporano har kun 5 rom så skal du hit sommer så bestill tidlig. Karakter 10 av 10. Adressen til Villino di Porporano er Strada Bodrio 26.

Les mer om Villino di Porporano, se bilder og finn beste pris