Forsidebilde SurfersBeach

Chicago Fly

Fly til Chicago

Chicago-reiseguidebanner

Du har flere alternativer hvis du skal fly fra Norge til Chicago. Finnes det ingen direkteruter så er gjerne SAS via København det raskeste og rimeligste alternativet i dag. Priser i lavsesong starter fra ca 3500 kroner, og turen tar totalt snaue 11 timer. British Airways, Lufthansa, KLM og Air France flyr naturligvis via sine respektive hjemland, og prisene koster som regel minst 5500 kroner.


air-tickets-iconGJØR ET FLYKUPP NÅ
Reiseplaneten samarbeider med anerkjente leverandører som garanterer trygghet og kvalitet.  
En  av verdens største og ledende aktører på søkemotorer hjelper deg med å finne beste og billigste pris.


Passkontrollen er streng til USA, og reglene vedrørende visum er mange og kan endres på kort varsel, så sjekk nærmere bestemmelser på våre Visum-sider!

O'Hare International Airport i Chicago

Chicago har fire flyplasser, men de fleste som ankommer fra Europa lander på O'Hare International Airport . Dette er en av verdens travleste flyplasser, med fire terminaler som betjente over 76 millioner passasjerer allerede i 2006. Flyplassen er også hovedkvarter for det store amerikanske flyselskapet United Airlines.

O'Hare ligger 28 kilometer nordvest for sentrum, som nås lettest, raskest og billigst med metroen CTA Blue Line, som går jevnlig 24 timer i døgnet og koster noen få dollar, Sjekk valutakurser her.Ankommer du fra et annet sted i USA, lander du muligens på den mindre Midway Airport . Denne ligger kun 17 kilometer sørvest for sentrum, og CTA Orange Line bringer deg inn til Chicago på 30 minutter for en rimelig pengesum.

Du kan beregne prisen med taxi mellom flyplassene og ulike steder i Chicago her.