Forsidebilde SurfersBeach

Dubai Med barn

Barn er absolutt ingen hindring for å reise til Dubai. Det er vanlig med store barnefamilier i Dubai, og det er godt tilrettelagt for barn. For eksempel har alle større kjøpesentre mange aktiviteter for barn, det finnes mange lekeplasser, og det er barnemenyer på restaurantene. Strendene i Dubai er kjempeflotte. Dette er drømmeplasser for barna. Husk bare å smøre dem godt inn med solkrem. De aller fleste hotellene har dessuten egne barnerom eller fellesarealer med spill, leker og lignende.

Wild Wadi Waterpark
Denne badeparken på 12 mål inneholder alt av vannsklier og vannaktiviteter. Den ligger rett ved siden av Jurmeirah Beach Hotel ved stranden på Bur Dubai-siden. Alle vil trives her. Pass bare på at du ikke går hit den første dagen, for da vil ikke barna noe annet enn å gå hit igjen.

Dubai Zoo
Dette er den eldste dyrehagen i Midtøsten. I 1989 ble hele dyrehagen renovert, utvidet og tilført mange nye dyr. I dag er dette en stor attraksjon både for tilreisende og fastboende personer. Den ligger ikke langt fra Safa-park (se under). Du finner kart ved å klikke her.

Parker
Safa-park dekker hele 640 mål og ble åpnet så tidlig som i 1975. Parken ligger ved Sheikh Zayed Road og har med jevne mellomrom blitt oppgradert for millioner av kroner. I dag fremstår parken som en grønn oase med alt av fasiliteter. Her er sportsområde, kvinneområde, grill og picknick-område, innsjø med mulighet å leie sykkelbåt og mye annet.