Forsidebilde SurfersBeach

Dubrovnik Med barn

Med barn på ferie i Dubrovnik

Dubrovnik-reiseguidebanner

Det finnes lite av utpregede barneattraksjoner, for eksempel fornøyelsesparker, i Dubrovnik, men de fleste barn vil sikkert sette pris på kajakkpadling, pedalbåter og svømmebassenger.

Bilfrie gater
Dubrovnik er en barnesikker by med flere bilfrie gater. Dubrovnik er varmt om sommeren, så pass på at barna har nok solkrem. Vinden fra havet kan til tider føre til at man føler solen mindre ”stikkende” enn den egentlig er.

Sjøliv og akvarium
Den ombygde fireetasjes seilbåten Karaka er en kopi av de store skipene fra Dubrovnik-republikkens storhetsperiode på 1500-tallet. Karaka har barer og restauranter, og i tillegg til daglige sightseeingturer arrangeres også Pirate Cruise for barn én gang i uka.

I gamlebyens sørøstre hjørne er det også et akvarium som kan være interessant for barn. Her kan barna se både sjøhester, elektriske åler, skumle murener og mange andre skapninger som boltrer seg i havvann. Dessuten finnes mindre vanntanker med sjøanemoner, blekkspruter og sjøstjerner. Akvariet har åpent daglig kl. 0900–1800, og inngangsbilletten koster 20 kunas for voksne og 10 for barn.

Parkliv i Dubrovnik
I parken ved Babin Kuk-hotellene på Lapad er det daglig organiserte aktiviteter som alle barn er velkomne til å ta del i. Det er leker, konkurranser og hoppeslott. 

------> NEXT PAGE


NYHET! Ukens anbefalinger

Sosialt Reiseliv
Del dine reiseopplevelser med oss og gjør
Reiseplaneten bedre.

Vi trenger din hjelp!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


{fcomments}