Forsidebilde SurfersBeach

Düsseldorf Sport

Sport i Düsseldorf

dusseldorf ltu arena

I Tyskland er fotball en enormt populær sport.  Det finnes vel ingen andre land som i gjennomsnitt har så mange tilskuere på sine fotballkamper i de øverste divisjonene som i Tyskland.  Og vi garanterer stoooor stemning!

"LTU-Arena Düsseldorf". Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons. Fortuna Düsseldorf har nok hatt sine beste tider bak seg vil nok mange si. De ble til din informasjon serievinnere i øverste divisjon i 1933. Nå befinner de seg lenger ned i seriesystemet. Men optimismen er stor, nær sagt som alltid i fotball, og deres nye hjemmebane, Esprit arena, som har en tilskuerkapasitet på hele 51.500 tilskuere, venter på bedre tider.

Ishockey i Düsseldorft

Ishockey er en stor sport i både Tyskland og Düsseldorf. Byens lag heter DEG Metro Stars, og de spiller sine kamper på flotte ISS-Dome.

Golf i Düsseldorf

Du skal ikke lange strekningen før du finner gode golfbaner utenfor Düsseldorf. Hummelbachaue Neuss Golf Club og Kosaido Internationaler Golfclub er populære, ikke minst siden de ligger nærme bysentrum.

Hummelbachaue Neuss Golf Club ligger syd for byen, og syd for Rhinen. Kosaido Internationaler Golfclub ligger øst for sentrum.

Til orientering kan vi nevne at det finnes en rekke andre golfklubber i nærheten av disse. Snakk med hotellet eller turistkontoret i byen for detaljer og reservasjon av bane.


 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 


 

------> NEXT PAGE