Forsidebilde SurfersBeach

Eindhoven Hotell

Hotell og overnatting i Eindhoven

Eindhoven-reiseguidebanner

Det finnes en del store hoteller rett utenfor Eindhoven sentrum. Du finner også noen store hoteller inne i selve sentrumskjernen, men først og fremst er det mindre hoteller spredt rundt omkring. Som alltid er det noen enkle og rimelige hoteller i nærheten av jernbanestasjonen.

Gjør et hotellkupp nå!
hotel-iconReiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Her finner du alle de store og kjente, og ikke minst de beste og billigste hotelltibyderne.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!
Gjør et trygt og rimelig Hotellkupp her!

 

Du vil også ha mulighet å overnatte på såkalte bed & breakfast-hoteller. Disse er et meget godt alternativ til turister som reiser på budsjett. Mange av bed & breakfast hotellene har ikke egne Internett-sider så her må du stort sett bestille overnatting direkte ved ankomst eller via turistkontoret som du finner på utsiden av sentralbanestasjonen.  Pension Eindhoven har flere overnattingssteder i Eindhoven. Disse er rimelige og av ok standard. Priser fra ca 175 kroner natten.

Generelt kan vi si at det ikke er alt for mange hoteller i Eindhoven, så det kan lønne seg å bestille i god tid. Men gjør du det vil prisene som regel være riktig hyggelige, og det er ikke så mange andre storbyer i Europa som kan matche Eindhoven på kombinasjonen kvalitet og pris.


Noen utvalgte hoteller i Eindhoven med gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester:

Park Plaza Mandarin Eindhoven

Dette 4-stjerners hotellet med 102 rom regnes av mange for å være det hotellet som gir mest valuta for pengene i Eindhoven. Enkelte hevder dessuten at dette er det beste hotellet i byen. Park Plaza Mandarin har alt av fasiliteter, inkludert svømmebasseng, restaurant og trimrom.

Adressen er Geldropseweg 17, som er ca en kilometer sør for Sentralbanestasjonen, og ikke langt fra Van Abbemuseum.

4star  Les mer om Park Plaza Mandarin, se bilder og finn beste pris!

---------

Crown Inn

Crown Inn er et meget godt 3-stjerners hotell. Hotellet har 75 rom og har både romservice og restaurant. Hotellet ligger ved det store torget i sentrum av Eindhoven. Adresse Markt 35.

3star  Les mer om Crown Inn, se bilder og finn beste pris!

---------

Sofitel Cocagne Eindhoven

Sofitel har gode hoteller, og Sofitel Cocagne Eindhoven er intet unntak. Dette 5-stjerners hotellet (noen kategoriserer det som 4-stjerners) er stort, hele 270 rom og 43 "leiligheter". Innendørs svømmebasseng, trådløs Internett og flott bar og restaurant gjør dette hotellet til et topp "business-hotel". 

Adressen er Vestdijk 47, ca 500 meter sør for Sentralbanestasjonen og ikke langt fra Holland Casino.

5star  Les mer om Sofitel Cocagne, se bilder og finn beste pris!

 

------> NEXT PAGE

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.


 

{fcomments}