Forsidebilde SurfersBeach

Frankfurt Sport

Sport i Frankfurt

Det er utrolig mange sportsevenementer i Frankfurt hver eneste helg. Vi kan bare gi deg noen av disse her, men sjekk vår side om lenker om Frankfurt for mer informasjon.Fotball i Frankfurt

Er du fotballinteressert, kan det kanskje friste med en tur på 52300-seteren Commerzbank-Arena og se Eintracht Frankfurt spille hjemmekamp mot en av de andre Bundesliga-klubbene? Laget er ikke akkurat noen stormakt innenfor internasjonal (eller tysk) fotball, men har stort sett holdt seg i toppserien de siste 30 år, og vant faktisk UEFA-cupen i 1980.

Jan Åge Fjørtoft har evig heltestatus her etter at han scoret målet som gjorde at Eintracht Frankfurt med et nødskrik holdt seg i Bundesliga i siste serierunde i 1999. Andre nordmenn med en fortid i klubben er Jørn Andersen, Tore Pedersen og Tommy Berntsen.

Du kan bestille billetter på hjemmesiden til Eintracht Frankfurt. Men husk at ingen fotballiga i Europa trekker flere tilskuere enn den tyske, så det skader ikke å være tidlig ute!

Tysklands mest suksessrike damefotballag er 1.FFC Frankfurt, som har vunnet UEFA-cupen tre ganger, den tyske serien syv ganger og den tyske cupen syv ganger siden 1999.

Golf i Frankfurt

Golfspillere har ikke lang vei til den 18-hulls banen på Frankfurter Golf Club eV, som ligger i Golfstrasse 41 mellom flyplassen og Frankfurt sentrum. Green fees fra 75 euro.

Ishockey i Frankfurt

Besøker du Frankfurt om vinteren skal du vite at ishockey er populært både i Tyskland og i Frankfurt.  Byens lag er Frankfurt Lions, som vant den tyske toppserien DEL sist i 2004. De spiller sine hjemmekamper på Eissporthalle Frankfurt, og du kan bestille billetter på klubbens hjemmeside.

------> Reiseguiden om Frankfurt fortsetter...

 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.