Forsidebilde SurfersBeach

Helsinki Fly

Fly til Helsinki

Helsinki-reiseguidebanner

Helsinki ligger bare halvannen times flytur fra Oslo. Gardermoen er den eneste flyplassen i Norge med fly direkte til Helsinki. Fra Oslo flyr Finnair direkte til Helsinki opptil fire ganger daglig. Prisene starter på rundt 1100 kroner for en tur/retur-billett hvis du kan være fleksibel på datoer.

Du kan også fly SAS og Blue1 direkte fra Oslo. Fra andre byer i Norge vil antagelig SAS via København være det greieste og rimeligste alternativet. Eventuelt kan du fly til Tallinn eller Stockholm og ta fly eller ferge videre til Helsinki.


air-tickets-iconGJØR ET FLYKUPP NÅ
Reiseplaneten samarbeider med anerkjente leverandører som garanterer trygghet og kvalitet.  
En  av verdens største og ledende aktører på søkemotorer hjelper deg med å finne beste og billigste pris.


Helsinki Airport heter Vantaa

Helsinkis flyplass Vantaa ble blant annet kåret til verdens beste flyplass i 1999. I 2006 ble Vantaa kåret til en av verdens beste flyplasser vedrørende punktlighet.

Vantaa ligger 16 kilometer nord for sentrum, som du når billigst med rutebuss 615. Denne koster rundt 30 kroner og bringer deg inn til trafikknutepunktet ved jernbanestasjonen på tre kvarter. Du kan også ta en av Flybussene, f.eks. flybussen til Finnair. Den har kun ett stopp før jernbanestasjonen i sentrum. Prisen er rimelig! Eventuelt må du regne med å betale ca 300 kroner for en taxi.

Men raskest og enklest for de fleste er det å ta toget til Helsinki sentrum.  Det går både flytog og lokale tog fra flyplassen. Du behøver ikke å gå ut av terminalen engang. Og togene går jevnlig hele uken!Kart som viser beliggenheten til flyplass Vantaa sett i forhold til Helsinki sentrum:

{googleDir hide_direction_text=1 width=100% height=300 dir_width=100% vertical=1 unit=METRIC
from="Vantaa Airport, Helsinki, Finland"
to="Helsinki, Finland"}

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.