Forsidebilde SurfersBeach

Hua Hin Fly

Hua Hin ligger cirka tre timer fra Bangkok, og kan nås med tog eller buss. Det finnes en liten flyplass, men den kan kun håndtere småfly, og det er ingen regulære rutefly hit. Dette har foreløbig forskånet Hua Hin fra den aller verste masseturismen.


KLIKK HER! Største og beste samling av billige flybilletter!

Gjør et flykupp nå!

Flybilletter fra Norge til Bangkok tur/retur kan du få helt ned i rundt 5500 kroner i lavsesong, med for eksempel SAS og Thai som flyr via Stockholm eller København. I høysesong må du imidlertid beregne betydelig dyrere billetter.

Fra Bangkok koster en togbillett videre til Hua Hin bare 8 kr på 3.klasse, eller 50 kr på 2.klasse, og da er til og med mat og drikke inkludert. Togturen tar cirka tre timer, og fra togstasjonen i Hua Hin, som forøvrig er en arkitektonisk attraksjon i seg selv, og selvsagt også spesialbygd for kongen, er det noen minutter å gå ned til sentrum og strendene.

Det går forøvrig ekspressbusser fra Bangkok til Hua Hin flere ganger om dagen. Og glem ikke at hotellene i Hua Hin og Cha-am ofte har egne busser som henter sine gjester på flyplassen i Bangkok.