Forsidebilde SurfersBeach

Ibiza Uteliv

Uteliv på Ibiza

For å si det med en gang; partybyen på Ibiza ligger på vestsiden og heter Sant Antoni, eller San Antonio som britene sier. Skal du på en av klubbene (les kjempestore diskotek) som ligger et stykke unna San Antonio, så blir du med en av partybussene, eller følger et ferdig turistopplegg.  I San Antonio er det lagt opp til mer hardcore party enn subtile nattklubber og store nattklubber.  Selv om det finnes her også!Noen av verdens beste klubber og diskoteker finner du her på Ibiza. Space, Pacha, Privilege (tidligere verdenskjent som Ku), Amnesia, DC10, Eden, og Es Paradis er alle ypperlige. Besøker du disse i løpet av en uke har du opplevd det beste som er å oppdrive i sjangeren.

NB! Et klubb-besøk koster penger. Regn med fra noen hundrelapper til nærmere 1000 kroner for å komme inn på de største klubbene. Det kan høres dyrt ut, men du med stor sannsynlighet ikke opplevd makent.  Ikke sammenlign med noe du kjenner fra før...

Du må også (selvsagt) besøke Ibiza Rocks . I tillegg til å ha en klubb som byr på live-show og opptredener i motsetning til de fleste andre klubbene på øya, driver Ibiza Rocks et av de kuleste hotellene her.  Beliggenheten er i San Antonio.
NB! Dette er et typisk ungdomshotell!

Naturligvis må vi også nevne Café del Mar . Denne legendariske chill-out baren er verdenskjent. Kanskje på grunn av den fantastiske solnedgangen som kan nytes fra barens terasse?  Beliggenhet i San Antonio.

Spesialtips for Ibiza!

Bar Anita i San Carlos (rett ved Eivissa (Ibiza by) inne på øya) er en historisk plass. Det er ikke få artister som har spilt sine låter og fått penger her, og naturligvis drukket pengene opp her også. Stikk innom for en duft av svunnen tid!

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.