Forsidebilde SurfersBeach

Kaunas Hotell

Hotell i Kaunas

kaunas hotel

Med tanke på størrelsen til Kaunas, så må vi si at det finnes godt med hoteller, og enkelte av hotellene er meget bra. Siden prisnivået på overnatting i Kaunas og generelt i Litauen er ganske så hyggelig, vil du oppleve å få valuta for pengene, selv om enkelte hoteller fortsatt sliter litt med servicen.


hotel-icon

GJØR ET HOTELLKUPP NÅ!
Reiseplaneten samarbeider med HotelsCombined.  En  av verdens største og ledende aktører på Hoteller.  Du sammenligner priser fra en rekke leverandører samtidig og vi garanterer trygghet og kvalitet!


Det anbefales å forsøke å få hoteller i sentrum av byen, fordi avstandene er større enn man skulle tro. Husk at Kaunas er arrangør av flere større festivaler, spesielt om sommeren, noe som innebærer at det kan bli vanskelig å oppdrive ledige rom. Vær derfor forutseende nok til å bestille hotell i god tid.

Reval Hotel Neris

Reval Hotel Neris, adresse i 27 K. Donelaičio gatvė, øst for gamlebyen og ikke langt fra nybyens store torg Nepriklausomybes aikste. Dette 4-stjerners hotellet har alt av fasiliteter med unntak av svømmebasseng.

4star  Les mer om Reval Hotel Neris, se bilder og finn beste pris! 

 

Kaunas Hotel

Kaunas Hotel [se bildet først i artikkelen] er et 4-stjerners hotell i 79 Laisves Aveny, (Frihetsavenyen), ikke lange veien fra Reval Hotel Neris. Kaunas Hotel er kjent i hele byen for sin gode kvalitet. Her får du også svømmebasseng!  Meget prisgunstig ut fra mangfoldet av fasiliteter!

4star  Les mer om Kaunas Hotel, se bilder og finn beste pris!  

Daugirdas Hotel

Daugirdas Hotel er et 4-stjerners hotell som ligger i T Daugirdo gatvè 4. Dermed befinner Daugirdas Hotel seg midt i gamlebyen, 50 meter fra rådhuset.

Perfekt beliggenhet og et hotell med nær sagt alt av fasiliteter. Og til denne prisen må hotellet absolutt bli tatt med i vurderingen når du skal overnatte i Kaunas.

4star  Les mer om Daugirdas Hote, se bilder og finn beste pris!

 

Centre Hotel

Centre Hotel er et nytt 3-stjerners hotell sentralt i Kaunas. Adressen er Savanoriu 66 og Zemaiciu 31. Savanori er som en avenue å regne og er hovedgaten i Kanuas, siden den er bindeleddet mellom flyplassen og gamlebyen.

NB! For de som ikke er ekstremt sporty kan det bli litt langt å gå inn til gamlebyen. Av fasiliteter har Centre Hotel internett, café og 28 godt utrustede rom, inklusive 2 suiter! 

3star  Les mer om Centre Hotel, se bilder og finn beste pris!

 

Hotel Metropolis

Er du på jakt etter et bra og veldig billig hotell så foreslår vi Hotel Metropolis i S Daukanto gatvè 21 øst for gamlebyen. Dette er et 2-stjerners hotell hvor romprisene ligger på ca 250 kroner, men som hadde gitt verdi for pengene selv om prisen hadde vært høyere.

2star  Les mer om Hotel Metropolis, se bilder og finn beste pris

 

------> Reiseguide om Kaunas fortsetter

 

 

Sosialt Reiseliv
Lik oss på Facebook og få alle våre
nyheter først!

Bli aktiv deltaker!

Del din ferieopplevelse om et reisemål, gi tips om shopping, restauranter, attraksjoner og severdigheter. 

Du kan også benytte muligheten til å stille spørsmål eller bare gi ros eller konstruktiv kritikk. På forhånd takk.