Forsidebilde SurfersBeach

Korfu Fly

Det er naturlig nok mange flyselskaper som benytter seg av Korfus flyplass, Corfu " Ioannis Kapodistrias" airport. Korfu flyplass ligger praktisk talt inne I “byen” Pontikonisi.  Flyplassen er også svært nær  Korfu by, kun 2 kilometer sør for denne.  Det er naturligvis om sommeren trafikken er som mest hektisk på Ioannis Kapodistrias.  Fra Norge er det først og fremst charterselskapene som tar deg til Korfu, men du kan også reise direkte med Ryanair og Norwegian.  

Flyr du direkte så tar flyreisen til Korfu ca 4 timer fra Østlandet.  Flyplassen har en tax-free butikk, noen barer og kiosker, minibank og informasjonssenter.

Kjøp trygt og billig hos Reiseplaneten!

Finn billigste flybilletter! 
Søk blant mer enn 500 flyselskaper og finn beste pris dit du vil reise!
>>  Klikk for å finne billigste flybilletter! 
-------------------------------------------------- 

Sjekk gjerne prisene hos  Momondo og  Kelkoo for å forsikre deg om at du finner beste pris. Begge er prisbelønte søkemotorer på Internett!

Til og fra flyplassen tar du taxi for en rimelig pengesum, eventuelt går lokalbussene nr 5 og 6 til Korfu by på 10 minutter.
Det finnes også noen litt mer spennende alternativer å benytte for å komme seg til Korfu.  Du kan f.eks. fly til Venezia i Italia og ta ferge derfra.
 
Eller hvorfor ikke komme deg til fastlandet i Hellas og med hjelp av tog og/eller buss ankomme Ladochori helt på vestsiden og ta ferge derfra til Korfu.