Forsidebilde SurfersBeach

Uncategorised

Samarbeid med Reiseplaneten

reisemannenReiseplaneten produserer kvalitetsinformasjon i en rekke medier for at folk flest skal få inspirasjon, og kunnskap om attraktive reisemål, severdigheter og attraksjoner over hele verden. Alle våre reiseguider er redaksjonelt behandlet og skrevet av folk med lang erfaring innen reiseliv. Vi stiller også krav til våre partnere og vil påse at de samme strenge krav til kvalitet opprettholdes fra alle involverte.

Reiseplaneten vektlegger kvalitet og objektivitet. Reiseplaneten har ikke som intensjon å ha flest mulige kommersielle samarbeidspartnere, men gode partnere som vi kan skape vinn-vinn-situasjoner med. Overordnet er tilbudet til Reiseplanetens lesere og våre samarbeidspartnere må forsterke verdien til våre nettsiders brukere.

Jeg vil annonsere på www.reiseplaneten.no. Les mer om priser og annonseformater.

Jeg vil annonsere på reiseplanetens utskriftsvennlige reiseguider. Les mer...

Jeg vil leie reiseguider og/eller reisetips-generator fra Reiseplaneten AS. Les mer...

Jeg vil legge ut mine pakkereiser hos Reiseplaneten AS. Les mer...

Teknisk informasjon om bannere og materiell som sendes Reiseplaneten AS. Les mer...

Det finnes ingen bedre grunn enn våre lesere til å samarbeide med oss. Les vår leserundersøkelse her! Hvis du allikevel trenger flere begrunnelser så får du her nye ....


10 gode
grunner til å samarbeide med oss!


Reiseplaneten fokuserer på kvalitet når det gjelder layout, innhold og brukervennlig teknologi. Dette sikrer leserne gode brukeropplevelser som igjen gir deg som partner verdi.
Reiseplaneten utvider kontinuerlig sitt sortiment og har som målsetting å bli Nordens ledende reiseportal. Det gir trygghet for deg å samarbeide med en stor og seriøs aktør!
Reiseplaneten arbeider aktivt med kampanjer i medier som aviser, Internett, radio, boards m.v. for å maksimere trafikk og merkekjenneskap.
Reiseplaneten søkemotoroptimaliserer sitt innhold for at flest mulig skal finne frem på Internett. Dette sikrer deg flere eksponeringer.
Reiseplaneten jobber aktivt med sine samarbeidspartnere du får anledning til bl.a. å delta med nyhetsbrev, happenings og konkurranser. Du får mer for pengene hos Reiseplaneten.
Reiseplaneten jobber bevisst med utvalg av partnere. Dette for å sikre at partnere får verdi for sin investering og samtidig sørge for at samarbeid og aktiviteter blir til konkrete handlinger!
Reiseplaneten har et mangfold av tjenester og sider på nettet, noe som gjør det mulig for deg som partner å bli eksponert der du ønsker og slik du ønsker!
Reiseplaneten tar ikke betalt av sine brukere for nettsidens tjenester. Dette sikrer at brukere regelmessig besøker våre sider og at de er lenge på www.reiseplaneten.no
Reiseplaneten er fleksible og innovative. Spesialopplegg og utvikling av nye tjenester diskuteres med stor interesse!
Reiseplanetens tjenester er rimelige. Sammenlign med hvem du vil!

Kontakt undertegnede for mer informasjon, et møte eller bestilling.
Bengt E Olsen,
tlf: 92 48 14 90, eller send epost This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Kontakt oss

Reiseplanetens misjon er å hjelpe folk flest til en bedre ferie. Vi gjør dette gjennom å by på reisestoff som inspirerer, informerer og underholder. Hos oss skal du finne informasjon om reisemål, attraksjoner og opplevelser som hjelper deg å finne riktig reisemål, samtidig som det medvirker til at din neste reise også blir den beste.

Postadresse Amrosia Norge ANS

Halstoppen 11 - 1397 Nesøya
E-post adresse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon 0047 92 48 14 90
Facebook www.facebook.com/reiseplaneten 
Instagram #reiseplaneten

For henvendelser til Reiseplaneten, vennligst benytt skjemaet under.

Velkommen til Reiseplaneten

Få informasjon om reisemål over hele verden, se bilder fra attraksjoner og severdigheter samt bli inspirert med spennende reiseartikler!Reiseplanetens utvalgte video! 

Sommer og sol på gang. Hva er da bedre enn å nyte en video over de beste strendene i verden? Kos deg og planlegg neste ferie! Reiseplaneten har mer enn 200 reiseguider tilgjengelig for deg.


Paris Hilton for deg som elsker ferie


Reiseplaneten redBilletterVisste du at Reiseplaneten har billetter til nær sagt all som er verdt å se og gjøre i Paris? Og en rekke andre byer også.  Ja da, vi har fotballbilletter også!  Sjekk ut vår store billettservice!


Sistenytt
Siste nytt fra Reiseplaneten

 

Attraksjoner i Geneve
Geneve er parkenes by, så liker du gress og grønne parker så er Geneve byen for deg. Og vi legger til at promenaden langs den store innsjøen byr på mer...
Klima i Granada
Granada sies på folkemunne kun å ha to årstider, nemlig sommer og vinter. Våren og høsten er så kort at den er over mens du står og venter på bussen....
Med barn i Granada
Granada er med ett unntak et perfekt sted å besøke med barn. Problemet med Granada er at det er en innlandsby, og på varme dager skulle man kanskje ønske...
Sport i Granada
Granada er et perfekt sted for både å se sport og selv bedrive sport.  Med sin umiddelbare nærhet til fjellkjeden Sierra Nevada byr Granada på...
Leiebil i Granada
Leiebil er rimelig i Spania, hovedveiene er brede og godt skiltet. Andalucia er ikke noe unntak fra dette. Fra Granada har du et utall av destinasjoner...
Attraksjoner i San Gimignano
San Gimignano er ikke en stor by, slik at du helt uten problemer får med deg alle byens attraksjoner til fots. I praksis er den største attraksjonen det å...Reiseplanetens fotogalleri!


Vi våger påstanden om at Reiseplaneten har det største og beste fotogalleriet for reisemål tilpasset norske turister. Ta deg en rundtur i vårt fotogalleri og bli inspirert til neste ferie.  Her finner du bilder fra reisemål verden rundt.

 

Reiseplanetens misjon og visjon !

Reiseplanetens misjon er å hjelpe folk flest til en bedre ferie.

Hos oss skal du finne informasjon om reisemål, attraksjoner og opplevelser som både inspirerer deg til å reise og som medvirker til at din neste reise også blir den beste. Vi skal gjennom brukervennlig og relevant informasjon gi deg det du trenger for at nettopp din reise skal bli så vellykket som mulig. Vi underholder og skaper glede gjennom en fotogallerier, videofilmer og mye annet. Alt for at du skal kunne hygge deg med vår side alene eller sammen med andre.Reiseplaneten.no har en visjon om å bli skandinavias største og ledende nettsted for reiseinformasjon. Ikke minst har vi store og ikke minst lese- og utskriftsvennlige reiseguider slik at du enkelt og raskt kan hente dine egne reiseguider på papir for de mest attraktive reisemålene i verden.

Reiseplaneten.no samarbeider med aktører og personer med lang, variert og bred erfaring fra reiselivet. Reiseplaneten.no eies og drives av Ambrosia Norge ANS. Ambrosia Norge ANS ble stiftet i 1992 og har i mange år levert innhold av høy kvalitet på ulike medier.

En viktig fellesnevner er at alle som bidrar på Reiseplaneten.no lever og ånder for reiser og alt det bringer med seg.

Ønsker du å bidra på Reiseplanetens sider? Bruk aktivt vår facebookside www.facebook.com/reiseplaneten. Eventuelt kan du sende en mail til  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og forklar hva du kan tenke deg å gjøre.

Redaktør for Reiseplaneten : Bengt E Olsen, info(alfakrøll)reiseplaneten(dot)no

Tlf: +47-924 814 90
Postadresse: Ambrosia Norge ANS, Granveien 11, 1394 Nesbru